Suntem iubire. Suntem iubiți. 
Iar iubirea vindecă orice.

Sunt… Alexandra ❤ Sunt aici ca să aduc bucurie, să experimentez cu iubire și pace viața și să mă vindec împreună cu voi.

Cu ce mă ocup

Sunt acea persoană care TE observă. 

Dincolo de comportamentul tau și comportamentul corpului tău se afla un suflet dornic să fie fericit și liber.

Sunt alături de tine în călătoria spre eliberare și pace.

Prin workshopuri sau coaching individual, abordez oamenii ca un întreg: CORP, MINTE, SUFLET.

Îți sunt alături în vindecare și descoperirea misiunii personale.


Body Transformation

Oamenii sunt suflete, nu bucați de carne. Transformarea corporala vine prin transformarea sufletului care se va vedea, invariabil, pe corp. Sunt aici, langa tine, sa parcugem drumul transformarii tale impreuna.

Spiritual Intuitive

Scopul meu este sa te ajut sa iti descoperi misiunea in aceasta viata. Impreuna vindecam ranile corpului, sufletului si blocajele mintii ca sa inveti sa fii creatorul unei noi vieti - traita cu iubire pura, pace si bucurie.

Workshopuri

Vorbim despre dezvoltare personala, CUM vindecam ranile si blocajele, manifestara corpului si invatam sa respiram corect, sa ne simtim corpul si sa mentinem o postura corecta. Ma adaptez nevoilor voastre pentru a impartasi cunoasterea vindecarii in cadrul workshopurilor periodice .

"

 Cand am intalnit-o prima data pe Alexandra, traiam in propria mea bula, iar lumea din afara o vedeam doar prin prisma tristetii mele interioare. 

Ea a fost singura persoana care a auzit, a inteles si a vazut cu adevarat ceea ce ma conducea. Nu mi-am dat seama ca emotiile si trairile ascunse in interiorul meu au condus la dezechilibre grave.

Cu blandete, cu "sabii", cu analogii uimitoare, cu calm si intelegere, Alex m-a scos din bula mea si m-a facut sa traiesc si sa experimentez bucuria de a fi.

M-am luptat singur multi ani, dar cu ajutorul si indrumarea Alexandrei am reusit sa ma trezesc zambind si sa astept cu drag fiecare zi.

Marian N.

Despre mine...

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

 

Podcasturi sau..

Blog Posts

Ce iti face sufletul sa zambeasca?

zambeste Cine sau ce te face sa zambesti tamp, spontan, fara vreun motiv

Cheia vietii se afla in mainile tale.

En below Viata este simpla. Avem cheia fericirii, dar si a suferintei noastre.

Ignoranta sau asumare?

leaganulVietii Luna 4 de Mentoring, aceleasi texte ca la inceput ‘cred ca nu

15 obiceiuri sănătoase care...

O mică descriere cu îndemn la acțiune

15 obiceiuri


care te vor ajuta să ai o viață mai fericită

© 2023,     I       I  

>