Scoala Sufletului

VINDECARE - este cuvantul care va fi rostit cel mai des. Apoi asumare si echilibru

Este un program gandit sa te insoteasca pe calea vindecarii sufletului, a mintii si a corpului. Pentru ca toate merg in tandem. Un fel de ABECEDARUL vindecarii.

Ce cuprinde programul Scoala Sufletului

VINDECARE - este cuvantul care va fi rostit cel mai des. Apoi asumare si echilibru

Este un program gandit sa te insoteasca pe calea vindecarii sufletului, a mintii si a corpului. Pentru ca toate merg in tandem. Un ABECEDAR al vindecarii.

Pornim de la 0 - notiunile de baza si ‘de ce’-uri care apar in viata de zi cu zi. Si avansam pana la mecanismele de vindecare pe care sa le aplici INDEPENDENT de mine, de doctor sau de psiholog. Da, este un program care iti pune pe tava instrumentele pe care le poti folosi singur. Poti fi propriul vindecator.

Vom invata si vom exersa pana cand mecanismele devin intuitive si usor de aplicat. 

Va voi insoti in aceasta calatorie ca prietena, tovaras de drum, coach si canal de la Creator catre sufletul vostru. 

Ce spun cei care au parcurs programul Scoala Sufletului...

"Scoala Sufletului - Alexandra 💖 - a intrat in viata mea, cand am cerut ghidare Universului pentru ce sa fac mai departe din punct de vedere evolutie spirituala. Asa ca, intr-o zi, dand scroll pe Instagram - tadah! - a aparut Alexandra care povestea despre Scoala Sufletului. Am stiut clar ca trebuie sa ma inscriu si asta am si facut, pe loc.

Calatoria inceputa in luna mai a acestui an, a fost (si inca este) una revelatoare pentru mine, frumoasa si anevoioasa pe alocuri, fiindca imi aduce in fata foarte clar aspectele la care mai am de lucrat, integrat. 


Alexandra, 'mama' Scolii Sufletului, este absolut Minunata si ne sprijina la fiecare pas, chiar este disponibila mereu pentru noi, cei inscrisi program, oricand avem nevoie. Recunosc ca, la inceput, mi se parea ciudat, ca nu am mai intalnit pe nimeni care sa fie atat de deschis si dornic sa ne fie alaturi oricand. Ne ofera cunoastere, timp, inspiratie, dar mai presus de toate, Iubire Neconditionata.


Avem si momente de 'Tough Love', cand ego-ul intra in scena, iar Alexandra ne atrage atentia. La inceput, nici nu realizam ca actiunea mea sau modul de gandire era din ego, fiindca erau lucruri pe care le faceam de ani de zile si mi se pareau 'normale'. Explicatiile si informatiile primite pe parcursul scolii au facut 'lumina', au adus momente de 'Aha!' in toate aspectele vietii mele.

Simt ca am evoluat mult la nivel emotional, spiritual, mental in aceste aproape 5 luni si sunt infinit recunoscatoare Universului ca am intalnit-o pe Alexandra, pe care o consider prietena de suflet acum. 💖🕊

claudia

"Pentru mine, Scoala Sufletului reprezinta punctul de cotitura al propriei existente. In momentul in care am decis ca a sosit vremea schimbarilor interioare, ca vechea identitate nu se mai aliniaza cu ceea ce sufletul cauta sa experimenteze, am ales sa parcurg alaturi de Alexandra programul Scoala Sufletului, program care ofera ghidare in dobandirea starii de observator, de prezenta, de bucurie, de iubire si echilibru.

Dincolo de informatia expusa cu ajutorul cuvintelor, sta cunoasterea care m-a trezit cu adevarat la viata. 

Iti multumesc Alexandra pentru ca acum pot vedea beneficiul ascuns in spatele suferintei."

Lavinia

" Pentru mine, Scoala Sufletului a fost un fel de scoala vietii prezente si constiente. E foarte usor sa traiesti mecanic in zilele noastre, sa te lasi “furat” de problemele de la job, din familie, din cuplu, sa traiesti pentru a-ti implini acele dorinte sau visuri de suprafata precum casa aia, masina aia, relatia aia, jobul ala… Cand, de fapt, in interior e nevoie sa privesti prima data! Asta am invatat sa fac sub ghidarea Alexandrei prin SS: sa ma uit mai intai in interior, sa vad CE este acolo. Apoi DE UNDE. De unde emotia, de unde starea, de unde gandul… Iar apoi CUM. Cum fac sa alchimizez, sa transform in ceva benefic, care sa ma sustina in fiecare aspect al vietii mele. Pentru ca… when there’s peace and joy inside, the outside everything will follow!"

LOredana


Structura programului

Fisa de evaluare

Vom crea impreuna o fisa de evaluare pentru fiecare. Va cuprinde indicatori personali si masuratori radiestezice pentru a masura evolutia in timpul programului.

Ce invatam?

 1. Ce reprezinta conceptul “mindfulness”?
 2. Cum au aparut sufletele? Ce sunt sufletele? Ce reprezinta corpul si conexiunea dintre corp, minte si suflet.
 3. Scurta analiza asupra chakrelor principale si dezechilibrele ce pot aparea.
 4. Planurile si dimensiunile manifestate de noi si in afara realitatii noastre.
 5. Definitia karmei si integrarea conceptului de lumina & umbra/intuneric.
 6. Cum dobandim echilibrul dintre a da si a primi.
 7. Ce inseamna atasamentele si cum le putem minimiza. Cum ne afecteaza atasamentele in viata de zi cu zi. Dependenta. Nevoile. Ranile copilului interior. Ranile activate in relatia cu parintii.
 8. Cele 7 oglinzi eseniene si manifestarea lor in viata noastra.
 9. Iluzia mintii & perceptiile.
 10. Fricile - de unde provin si cum le vindecam.
 11. Ce este si cum se manifesta trezirea spirituala
 12. Cum se manifesta Ego-ul si cum il putem atenua.
 13. Controlul si nevoia de 'a sti' versus starea de 'a fi'.
 14. Starea de “a fi” versus starea de “a face”.
 15. Cum se manifesta Ignoranta si cum o putem atenua.
 16. Vointa/Puterea interioara. Asumare & consistenta.
 17. Intuitie. Clarsimtire. Clarviziune. 
 18. Setarea intentiilor si manifestarea.
 19. Rezonanta si sincronicitatile. Cum si de ce atragem situatii si oameni in viata noastra?
 20. Iertarea si practicarea iertarii. Iertarea de sine. Iertarea manifestata pentru cei din jur. Acceptarea oamenilor, a situatiilor. 
 21. Definitia iubirii neconditionate. Iubirea de sine. Sufletele pereche.
 22. Definitia compasiunii si manifestarea acesteia.
 23. Conceptul de SEPARARE si cel de UNIUNE. Viata in separare vs viata in uniune.
 24. Linia temporala si timpul divin.
 25. Voia divina.
 26. Comunicarea si creativitatea. Manifestarea Creatorului prin noi.

Perioada

Scoala este impartita in 8 clase - fiecare clasa este structurata in doua parti:

- una de informatii (aproimativ 3-4 puncte din lista de mai sus) de aproximativ o ora

- una cu o meditatie de aproximativ 30 minute cu scop de vindecare pe tema clasei

Structura Scolii

 • Clasele pot fi parcurse in ritmul in care doresti, eu iti voi fi alaturi asa cum vei avea nevoie si-mi vei cere
 • Fiecare clasa asociata o tema cu repetitie zilnica sau saptamanala. Fiecare participant isi va asuma individual tema - adica poate alege daca o parcurge sau nu. Procesul de asumare va fi in tandem cu cel de vindecare.
 • Exista un grup de WhatsAapp special dedicat pentru sharing de resurse si prezentarea temelor. Consider ca cea mai utila metoda de invatare este:
 1. Prin experienta personala
 2. Din postura de observator pentru experientele altora. Invatam sa fim observatori!
 • Veti avea suportul meu pe email 24/7

Costul

 • Costul este 800 ron pentru tot programul - pe care ii poti plati integral sau esalonat. Poti renunta in orice moment daca simti sa faci acest lucru si iti vei primi banii inapoi.
 • Dupa inscriere (poti gasi putin mai jos BUTONUL de inscriere sau la inceputul paginii), revin catre tine cu factura si fisa de evaluare de inceput.


Ne vindecam împreuna?

Daca simti sa faci primii pasi catre o stare de echilibru manifestata cat mai des, eliberarea de emotiile negative, te invit sa confirmi participarea pe adresa love@inspiria.ro sau prin formularul de alaturi.

Cine sunt

Sunt Alexandra, sunt iubitoare de oameni si de TOT ce exista, iubesc viata si traiesc bucuria fiecarei vindecari a celor din jur.

In domeniul wellness, sunt acreditata de Ministerul Sanatatii ca Tehnician Nutritionist, Instructor Aerobic (specializare Pilates) si practician Theta Healing acreditat de ThetaHealing Institute of Knowledge SUA. 

>