Divine Money Flow #2

Ceasurile si influenta lor in flowul energetic al vietii

04.10..2024

Vineri 4 Octombrie @ 19:00-21:00

Energia Timpului

Ce facem vineri? 👉Vorbim despre CEASURI (de mana, de perete).

Webinarul va incepe cu povestea ceasului din imagine pe care l-am primit acum 11 ani si care a declansat ruptura – in munca si relatie. 👉De ce? Pentru ca cifra 6 este taiata de cronograf, iar vineri am sa va explic tot ce stiu de la Kapiel si din rezonanta mea.

Vineri discutam despre:

  • energia Timpului si a Ceasurilor in viata noastra, cum ne influenteaza ceasul pe care il purtam fluxul energetic al banilor, al relatiilor, al invatarii, al acordarii cu corpul sau fluxul nostru optim.
  • De ce ceasurile Smart ne deconecteaza de la fluxul nostru optim? Cum un simplu detaliu poate sa activeze anxietatea, bolile sau incheierea unei relatii?
  • Ce reprezinta, DE FAPT, ceasul – ce rezonanta are? 👉Goalurile noastre in viata si felul in care ajungem la ele
  • analiza fiecarui element al ceasurilor – cadran, limbi, cifre, curea, culori si semnificatia lor etc

schimbul energetic

  • Schimbul energetic este 177 ron
  • pentru cei care participa la cursul Divine Money Flow #2, acest webinar este inclus in curs. Pentru cei care au achizitionat sau achizitioneaza serviciul de consultanta in achizitionarea ceasului de mana, schimbul energetic este 177 ron si include si acest webinar (participare live sau inregistrarea).Participarea la acest webinar include si suportul meu in alegerea ceasului de mana.
  •  

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)