Obiectele tale vorbesc. Tu asculti?🏠✨️

🌿Iata ca reusesc sa trimit acest email, dupa mai bine de o luna si jumatate de struggle. De ce struggle? Pentru ca efectiv, de fiecare data cand ma puneam in fata laptopului sa incep lucrul la cursuri  se intampla ceva care sa ma blocheze.

🌿 Ce era, de fapt, in spatele povestii…

👉Evident ca vorbim despre un Divine Timing in care lucrurile trebuie sa se intample. Sa invatam sa avem RABDARE ca toate energiile (a noastra si a celor din jur) sa se alinieze a.i. ceea ce avem de indeplinit sa fie in conformitate cu BINELE TOTULUI

👉In cazul meu, am nevoie sa invat sa Slow Down si sa alternez starea de A FACE si starea de A FI. Este un proces incredibil de greu pentru mine – ieri am realizat ca nu ma pot opri in din munca 🤯

De ce ieri? Pentru ca ieri am avut zi libera de la alergare si la ora 15 am realizat ca sunt intepenita in scaun facand 1000 de taskuri – emailuri, postari, newslettere, lucrez la 3 siteuri, apoi siteul de pantofi – si NU MA PUTEAM OPRI. Am nevoie de ceva sau de cineva care sa ma opreasca, pentru ca eu nu stiu. Si incep sa ma intreb 🧐 care e treaba mea cu munca … imi place ce fac, dar totusi….

👉 Apoi, de vreo 2-3 luni simt energii “malefice” care vor sa ma tina in loc din ceea ce am de facut pentru oameni. Si e ca si cand, in loc sa trag de o caruta plina dupa mine, cineva a incarcat caruta cu cateva tone de fier si a mai atasat o caruta in spatele ei.

Nu eram sigura daca asa este, asa ca le-am cerut fetelor din trib parerea. Nu mi-au raspuns 😏, insa ieri a venit confirmarea de la instructorul de Pranic Healing din Italia – Dana – pe care am solicitat-o pentru ca trebuie sa lucrez la siteul lor si eram efectiv blocata. Mi-am facut si eu o curatare, a verificat si ea si intr-adevar erau entitati cu scopul de a ma retine – atat in campurile mele, cat si pe site. Din ‘pacate’, povestea cu aceste blocaje este mai vasta, insa am sa inchid aici.

🆘De ce iti spun toate acestea? Ca sa iti deschid ochii si sa vezi dincolo de perceptia umana sau convingerea ca esti “incapabil(a)” data viitoare cand treci prin ceva similar.

🌿Ce e cu acest Vāstu?

Mie mi-a schimbat viata, m-a deschis catre cai de a intelege IN FINAL ca TOT ce este in jurul meu, este Creatia mea, Rezonanta mea.M-a educat sa observ fiecare obiect, fiecare element din corpul meu, oamenii pe care ii intalnesc si SA MA INTELEG PE MINE.

N-am sa insist cu acest subiect in scris, daca simti ca te intereseaza sa afli perspectiva mea, poti asculta podcastul gratuit 👇🏽👇🏽👇🏽

Vreau sa ascult podcastul

🌿Scopionul din mine vrea sa ofere si lucruri ascunse….

De fapt, mi s-a spus sa fac SI asta pentru ca unii oameni vor avea nevoie.

Asa ca, undeva in Meniurile siteului, ascuns bine de tot, vei gasi serviciile intuitive: Astro, Vastu, Reiki, Analiza ceasului.

🤐Nu sunt pentru NON BELIEVERS si cei care vor sa ma testeze, btw 🙂 

Calea 👽: Inspiria.ro -> Work With Me -> Servicii Intuitive 

Sunt curios/curioasa

🌿And just a kind & short & fast reminder…

🌿 Am intrat putin in filosofia cursurilor ONLINE si cum facem sa le promovam si sa le vindem. Si mi-am dat seama ca NU rezonez cu abordarea comerciala. Asa ca, sincer, nu caut oameni noi, oameni in plus (pentru ca nu prea mai fac fata la tot ce am in acest moment), dar inteleg ca poate sunt suflete care au nevoie de aceste informatii si poate, ca si mine in calatoria mea, nu reusesc sa le gaseasca in abordarea comerciala.

Programele pe care le incepem in curand, menite sa ne fie suport pentru a iesi din ignoranta si mai putin pentru a aduce cunoastere (pentru asta aveti Carti sa satisfaceti Egoul) 🙂

Daca simti sa-mi scrii, reply @ [email protected]

Cu iubire, cu entuziasm pentru ceea ce traim IMPREUNA si cu devotiune pentru ce am de indeplinit pentru MINE & VOI & TOT,

Alexandra.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)