November 12, 2021

Abundenta financiara si flow-ul divin.

✨ABUNDENTA✨

Spunea candva Dragos ca un om echilibrat spiritual nu poate fi decat in abundenta financiara. Abia astazi am inteles ce inseamna acest lucru cu adevarat si de ce unii oameni ‘ghizi spirituali’ au anumite comportamente.

Uitandu-ma in jur, vad multi oameni ‘spirituali’ care se zbat pentru clienti, pentru 5 lei in plus sau in minus, care primesc bani fara sa echilibreze ei insisi.

✔️ daca esti cu adevarat in flowul divin, totul curge cum ai nevoie – asta nu inseamna ca esti miliardar, ci ca traiesti in creatia ta. Insa aceasta creatie, nu judeca banii sau oamenii cu mai multi bani, nu se ariceste cand aude sume, primeste si ofera ceva in schimb AICI SI ACUM.

✔️ multi primesc sau cer si se intreaba de ce totusi nu le ajung banii pentru ce au nevoie sau de ce ii pierd (se imbolnavesc = cheltuiala , sparg telefon = cheltuiala, se rupe bluza/masina = cheltuiala etc)

✔️ adevaratul om spiritual nu iti va cere bani insistent, dar banii vor veni catre el intr-un mod inexplicabil pentru multi. Pentru ca va permite prin lumina si energia lui curata sa lase CREATIA sa curga prin el si sa manifetse tot ce are nevoie, NU dupa cum VREA mintea… ci dupa cum e Voia Lui.

Totul curge lin cand ai curatat totul in tine.

Iar aceste lucruri sunt valabile si pentru oamenii ‘nespirituali’. Pentru ca banii sunt o energie VIE, iar acumularea lor sau faptul ca nu le dam VALOAREA corecta va genera ‘pierderi’ energetice pe alte planuri.

Lasati banii sa circule prin creatia voastra. Iubiti-i!

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>