September 16, 2022

Alegem ghidarea Luminii sau a Intunericului?

Am fost intrebata de ce nu suntem ajutati de catre spiritele de Lumina in aceasta invazie a Intunericului?

Paaaai, una dintre explicatii este ca un Spirit de Lumina NU va interveni peste Liberul Arbitru al unui humanoid, se va arata cu Ghidare doar daca i se cere, va veni cu vindecare doar cand i se va cere.
Pe cand Intunericul va invada cu input energetic manipulator – pentru ca intunericul vrea sa controleze, vrea putere, validare si sa demonstreze.

Iar oamenii vor alege – sa se lase coordonati de inputuri manipulatoare sau sa ceara Luminii sa fie ajutati din Lumina.

Sa nu uitam, insa ca orice ghidare – chiar si din Lumina, este venita pentru a fi filtratata de catre noi. Suntem responsabili sa alegem ce sa implementam aici pe Pamant din tot ce primim de Sus – pentru ca, fiind aici, putem evalua daca este benefic sau ba.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>