Becoming Light
Transcederea Umbrei

Intalnire lunara de aproximativ 1-1:30 h, de obicei in preajma Lunii Pline pentru a putea beneficia de energia benefica pentru a inchide contacte.

Lucram pe eliberarea de blesteme, entitati, spirite din campurile noastre, transcederea karmei negative personale si transgenerationale, integrarea umbrei in Lumina Hristica a fiecaruia.

Exista un grup suport de wsapp unde dezbatem zilnic teme ce se raporteaza la manifestarea Umbrei in viata personala sau colectiv. 

Intelegem procesul de trecere din 3Dul conflictual in 4Dul si 5Dul creativ in armonie si IUBIRE Neconditionata.

Te poti inscrie prin formularul de mai jos si vei primi email de confirmare de la mine, apoi te voi include in lista de emailing (daca alegi sa ramai in grup).

Care este schimbul energetic Pentru programul
becoming light?

Daca participi la intalnirile lunare ale acestui program, costul este 77 ron/luna

Daca nu iti permiti sa echilibrezi aceste sume, te rog sa imi scrii pentru a gasi impreuna o metoda de echilibrare confortabila pentru tine ❤️

Daca participi la mai multe dintre webinariile si meditatiile de grup intr-o luna, poti beneficia de un abonament individual care sa fie in echilibru financiar pentru tine. Scrie-mi in sectiunea CONTACT pentru detalii.

IMG_1920

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592