November 7, 2021

Calatoria spre Chakra a 5-a a Romaniei.

Chakra 5 #Vishuddha a #Romaniei

Dormita 3 ore, 6 ore pe drum, la 12 si-un pic eram in traseu. Abordabil la inceput, facusem cateva calcule si eram la limita. ????????‍♀️ Nu stiam daca am sa gasesc cabana deschisa, as fi riscat sa cobor prin padurea salbatica pe noapte.

????????Am continuat, insa undeva la jumatatea traseului am ramas singura… nici tipenie de om. Traseul a devenit aproape vertical, eram printre nori, parul si eu toata eram leoarca, incepea sa se faca frig.

L-am chemat pe Mihail sa ma ajute cu protectie ⚔️. L-am intrebat si pe El ???????? …daca oare o sa reusesc si de data aceasta. Simteam ca nu am sanse sa fac Lucrarea Chakrei 5, era mult prea salbatic totul… fix in acel moment, s-au aratat printre crengile copacilor cateva raze de soare ratacite. Am stiut ca imi vorbeste.

Ajunsa in golul alpin, am fost lovita de frumusetea incredibila a muntilor imbracati in marea de nori. Am continuat tinta ghidata de inima spre … Toaca (unde urmeaza sa ajung maine sa finalizez Lucrarea) dandu-mi seama ca NU este drumul spre cabana. Sufletul.. dragul de el …

Am ajuns aproape inghetata la cabana (umiditatea de pe urcare combinata cu vantul taios si rece din golul alpin au rezultat in ????). Am gasit ca prin minune cabana deschisa si loc singura intr-o camera. Unde pot sa continuu Lucrarea ????

Azi la plecare – grad curatare 23%, grad de deschidere a Portalului 10%.
Hai sa cream impreuna Noul Pamant! Suntem ghidati ????

Va iubesc ♾
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>