November 20, 2021

Calatoria spre Chakra a 6-a a Romaniei.

jurnalDePamantean #chakra6 #Ajna a #romaniei

Am plecat spre Sambata, tot cu 3 ore de somn, cu ceva ‘teama’ pentru ca stiu ca Fagarasii nu glumesc, ninsese, fetele nordice erau in acea zapada pe care nu prea vrei sa urci. Ba mai mult, la cabana, Robert imi spune ‘anul trecut, fix pe zapada asa, au murit 2 oameni’. Stiam … intelegeam.

Prima zi am urcat la Chilia lui Arsenie, unde efectiv am reexperimentat starea #samadhi. Sunt doar cateva locuri in care am putut intra in aceasta stare inaltatoare, indeajuns incat sa o caut in tot ce fac. Si stiu ca va veni.

A doua zi am urcat in creasta. Dificil terenul – grohotis cu zapada proaspata fara urme, aproape vertical. In creasta, zapada aproape disparuse, asa ca am pornit cu tupeu spre Moldoveanu. La doar 5 minute, o voce ma opreste intr-o acumulare de zapada ‘nu o sa ai timp sa te intorci pe lumina’. Scot ANSA, imi spune acelasi lucru. Ma intorc. Fac meditatia de curatare si deschidere si cobor.

Dificila retragerea – nu neaparat grea, cat lenta din cauza conditiilor.

La baza muntelui ma opresc. Ma urmea Andrei, Gabriel si Arsenie. Cu Arsenie si Gabriel nu aveam o problema, dar pe Andrei l-am sunat sa inchid canalul ????????‍♀️????

Apoi m-am asezat pe o piatra sa mananc (nu mancasem dupa fasting de 20h in efort). Si am simtit ca am lasat ceva neterninat si trebuie sa ma intorc.

Ma voi intoarce. In curand. Moldoveanu si coborare prin Sambata. Sa finalizez ce a ramas.

Portalul deschis 100%, curatare 95%.

Fiti binecuvantati!

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>