July 3, 2022

Calea spre Vindecare.

pranic , #kryia , #theta – sau multe altele sunt doar mecanisme pe care creierul uman sa le perceapa ca Metode Divine de vindecare.

Puterea de a fi canal de Vindecare de la El sta in noi si depinde de cat de curati si deschisi suntem sa o lasam sa treaca prin noi:

???? curati cu corpul – alimentatie, traiul in absenta alcoolului, carnii, tigarilor, drogurilor, mancarurilor procesate sau alte substante halucinogene incluzand medicamentele – toate acestea afecteaza conexiunea noastra cu Divinul, dincolo de efectele asupra corpului fizic;
???? curatenia sufletului si a gandurilor – fara judecata, critica, resentimente sau ganduri si emotii de vibratie scazuta pe care sa le purtam in si dupa noi;
???? vointa de a fi canal de Lumina – asta tine de fiecare si intotdeauna exista un nivel superior al manifestarii actuale;
???? CREDINTA ca ne putem vindeca spontan, in timp divin si CUM avem nevoie – uneori vindecarea vine altfel decat ne imaginam.

De la banalele dureri de cap, ameteli, raceli, ficat marit, dureri de spate/articulatii pana la chisturi si cancere – am vazut cum energia densa generatoare de boala se dizolva, am vazut cum celulele canceroase se distrug, cum chisturile se inchid, cum oamenii devin Lumina si lumineaza alti oameni mai departe. Totul cu vointa Ajnei, energia palmelor si a inimii ????

Sa fim Lumina si sa CREDEM ????

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>