October 23, 2022

Ce este feminitatea?

jurnalDePamantean

M-a lovit o constientizare ieri… m-a lovit destul de grav: NU am vazut nicio femeie fericita in viata aceasta. Am vazut mame fericite, copile fericite, prietene fericite, coach- ite, trend setterite, femei model sau de afaceri – fericite, da … dar femeie FERICITA niciodata. Nu spun ca n-ar exista, dar eu ma uit la chipurile femeilor din feedul meu, atat cat este el … si vad o mare tristete a feminitatii.

… o #karma neacceptata de femei insele si nici de catre cei din jur 🤯

Si-apoi m-am intrebat: oare stie cineva ce inseamna feminitatea (pentru ea daca e femeie SAU pentru femeia de langa, daca e barbat)?

E trist sa ramana asa treaba asta.
Imi cer iertare daca cineva ia personal aceasta postare, insa cu atat mai mult daca iei ceva personal inseamna ca rezoneaza ceva din tine cu asta.

Sa FIM iubire 💚
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>