September 6, 2022

Ce putem face noi pentru Mama Pamant?

jurnalDePamanatean

Bucegii ma asteapta mereu cu ceva special. Chiar si cand ma setez pe banala tura pana la Sfinx, invariabil apare ceva – fie Mama Pamant ma surpinde cu ghidarea Soarelui, fie domnul Thor ma anunta in avans ca va ploua (chiar si cand meteoblue spune ca nu sunt sanse), sau ploaia se opreste ca eu sa pot ajunge pana in Portal, fie spirite Inalte apar sa ma ghideze/lumineze, fie se elibereaza locul subit si spontan de multimile de oameni sau imi apar altii – mesageri Divini.

Fiecare iesire in Bucegi este ca episodul unui serial din Filmul Vietii.

De data aceasta, pe langa #Thor , am primit ghidare de la Siriusieni, iar Sfinxul a cerut protectie. Este prima data cand observ aura Sfinxului maret si a multa oara cand acesta imi cere ajutorul.

Tu ce faci pentru Mama Pamant si pentru tine? Cum reduci consumul si cum reduci poluarea? Cum protejezi natura?

Si oricat de mult ai crede ca faci multe, intotdeauna se poate mai mult, mai bine.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>