November 13, 2022

Ce reprezinta Conceptia Imaculata?

conceptiaImaculata – un tag necunoscut de Instagram, se pare – sau #parthenogenesis

… conceptia unui copil in planuri interdimensionale, fara contact fizic.

Atunci cand doua suflete manifesta iubirea adevarata, pot alege sa se uneasca, ca o casatorie sacra, in fata AtoateCreatorului in planurile interdimensionale. Sunt destui copii nascuti prin aceasta ‘minune’ in istoria omenirii – Iisus, Krishna, Toth etc – aparent toti baieti. Aceasta Uniune a sufletelor conduce la NEMURIREA sufletelor parintilor.

In planul 3D exista specii care se inmultesc fara prezenta unui mascul – bondarii sau speciile geko, cu o mica diferenta – vor naste doar fete.

Motive, demonstratii, cunoastere pentru cei care nu cred sau vor sa inteleaga mai mult nemurirea – gasiti in carti si in Akasha.

Insa – cati dintre noi pot duce NEMURIREA?

Sa fiti in IUBIRE si PACE in tot ce faceti!

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>