comunitati conectate. Comunitati care inspira. Comunitati care creaza.

credintele mele pentru noul pamant

sunt...

1

comunitati conectate

Comunitatile sunt, pentru mine, baza Noului Pamant. Cu oameni asumati – atat in spiritualitate, cat si in responsabilitatea UMANA fata de TOT. Comunitati in care oamenii se completeaza pentru a CREA – un nou tipar de viata. 

2

Regenerare

Idea de sustenabilitate este outdated, avem nevoie sa actionam in sensul regenerarii: Pamantului, corpului, sanatatii, felului in care traim, sa regeneram credintele si valorile noastre si ale UMANITATII.

3

Iubirea

Da, poate tintesc SUS, dar cred ca aceste comunitati care sunt capabile sa regenereze au un factor comun: iubirea. Oricum ar fi ea, dar fara sa TE iubesti, fara sa iubesti tot ce este in jur, nu poti face acest lucru. Si totusi, IUBIREA este un proces … ne reamintim IMPREUNA IUBIREA.

IMG_5847

back to life | comunitati

Avem nevoie de oameni, de suport, pe Calea noastra.

Comunitatile sunt, pentru mine, baza Noului Pamant.

Cu oameni asumati – atat in spiritualitate, cat si in responsabilitatea UMANA fata de TOT.

Comunitati in care oamenii se completeaza pentru a CREA – un nou tipar de viata. 

 

In functie de interes, am creat cateva comunitati pe chat - in care ne oferim suport reciproc pentru evolutia noastra.

Comunitatile noastre....

NUTRITIE SI RUTINA DE MISCARE/SPORT

grup Telegram
77 ron/luna
  • 👉🏼 grup pe Telegram in care ne sustinem si ne motivam reciproc pentru a ne vindeca bolile, pentru a deveni mai pline de vitalitate si, in final, pentru a-i inspira pe altii. Lucram pe REGENERAREA corpului.
  • 👉🏼 intelegem ce se intampla cu corpul nostru si cum putem transforma prin vindecare emotionala, hrana reala si sanatoasa, echilibrul miscarii ceea ce suntem - pentru LONGEVITATE si experimentarea vietii fara durere alaturi de cei dragi

FEMEIA SACRA

grup de Wsapp
33 ron/luna
  • 👉🏼 comunitate pe Wsapp in care facem schimb de resurse pentru Noul Pamant si rolul nostru ca femei - creatie, mentinere si chiar distrugere. Ne sustinem atunci cand avem situatii dificile, cand avem nevoie de suport sau feedback - il cerem sau il primim. Ne tinem de mana!
  • 👉🏼 cerem suport energetic atunci cand trecem prin situatii dificile sau pareri celor care deja au experimentat situatia prin care trecem. Nu o data, rugaciunile colective au fost un real ajutor in situatii dificile.
  • 👉🏼 impartasim bucurii si ne aducem aminte impreuna ca SE POATE

DIVINE MONEY FLOW

grup Telegram
33 ron/luna
  • 👉🏼 simtim cu totii ca Lumea se schimba, de la pandemie pana acum, odata cu aparitia AI, asa ca tot ceea ce facem si felul in care vom accesa resursele se va schimba. Ne sustinem, ne inspiram una pe alta, ne cerem feedback, discutam si integram perspectiva spirituala a banilor si cum putem trai in Noul Sistem. Aducem o noua perspectiva si discutam idei noi + dezbatem ce se intampla in umanitate.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592