August 21, 2022

Conectare cu muntii sub ghidare Divina.

sacredGeometry intro by #apu Moldoveanu

🕊in cultura Shamanica, fiecare munte are ‘in spate’ un spirit denumit #Apu. Se pare ca mi-e extrem de usor sa comunic in limbajul lor si sa inteleg ce comunica.

🕊 Doua zile in Creasta Fagarasului, aproape 60 km rulati prin aproape toate conditiile posibile – soare 🌞, vant 💨, ploaie ⛈, tunete, white out, alergata de caini 🐶 (care si ei se imblanzesc cu ajutorul Maret al Spiritelor), fugind de urs … am dat nas in nas cu alte Spirite Marete care m-au ghidat in cel mai fain mod posibil sa ajung safe – sa continui cand mintea spunea ‘NU’, sa ma opresc cand mintea spunea ‘DA’.

🕊 Desi am vrut sa ocolesc Moldoveanu, a insistat sa-l vizitez spunandu-mi ca are un mesaj fain pentru noi. Ca sa o scurtez, am ajuns la panoul 2544 m la 11:44 – pana si cafeaua de dimineata am baut-o a.i sa ajung in acest Timp Divin pe varf, fiecare oprire, fiecare respiratie au fost ghidate. Mai multe detalii cu explicatii vor veni intr-un #podcast .

🕊 Mai mult, lacul Iezerul Triunghiul nu este altceva decat un mare portal spre interior Pamantului.

🕊 M-am conectat cu cristalele din interiorul Pamantului, deschis portaluri si am descarcat energii in dans de geometrie sacra – inca sunt mica, nestiutoare, dar simt ca sunt ghidata sa inteleg si sa simt mai mult ca sa pot da mai departe apoi.

Restul sincronicitatilor sunt prea multe ca sa incapa intr-o banala postare. Dar sunt deschisa sa dau din cunoasterea ce mi-a fost data oricui cere.

Sa fim IUBIRE 💚.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>