September 22, 2022

Conectarea cu Arhanghelul Ariel.

Arhanghelul #Ariel mi-a aparut intr-un moment dificil pentru corpul fizic acum cateva zile si mi-a explicat rolul apei pentru corpul meu.

Conectandu-ma ulterior cu El, si-a facut simtita prezenta prin mici semne din natura: adieri calde de vant si ciripit armonios al pasarilor.
• are in grija Apele Mamei Pamant si protejeaza spiritele ce salasluiesc in preajma apelor
• este asociat cu vantul si este denumit si Stapanul Aerului (il putem asocia si cu semnele zodiacale de aer)
• este asociat si cu entitatile de Plan 2: gnomi, zanite, elfi si alte spirite ale naturii
• ne ajuta sa comunicam cu plantele, animalele si mineralele; ne ajuta sa inblanzim animalele
• Ariel reprezinta curajul si este adesea langa Mihail, ajutandu-ne sa trasncedem ignoranta, sa iesim din zona de confort
• Ariel este luptator Divin, adesea denumit Inger al Maniei Divine
• Ariel ne sustine indeaproape sa indeplinim proiectele de suflet in momentele in care simtim sa ne oprim, nu mai avem motivatie sau energie si ne aduce ABUNDENTA de care avem nevoie pe Calea Noastra

Ariel mi s-a aratat in Lumina Incandescenta alba, cu reflexii bleu si multa dinamicitate a sferelor creatoare pe care le manifesta. Ne indeamna sa ne urnim pentru a vindeca Mama Pamant – si, odata cu ea, pe noi insine.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>