March 5, 2022

Continuarea Lucrarii din Egipt, acasa II.

✨Sa FIM mai multa #iubire – este ceea ce mi s-a revelat ieri – ultimul loc conectat la energia piramidelor – #Alunis , #taraLuanei

????????????Am fost insotita de 4 ingeri, am fost punte intre fortele Luminii si Intunericului, am avut niste opozitii incredibile (la fel ca la piramida #Mikerinos – corespondenta Alunis). Inca invat sa trancend in #iubire manifestarea Intunericului – care este TOT Lumina, doar ca alege sa manifeste lupta ca evolutie.

Inca invat, inca doare sa vad suferinta din jur, inca doare sa vad agresivitatea. Si ma sfasie uneori.

????????Ieri, Misiunea s-a incheiat la 14:40 dupa 1 h 31 min 13 secunde ( adica tot 1️⃣4️⃣4️⃣) ca si la Sfinxul din #Egypt – intamplator? Nicidecum.

Se lucreaza pentru noi, iar Fecioara Maria mi-a promis protectia Romaniei ????????????

Haideti sa punem si noi la bataie un gand cu Iubire pentru TOT CEEA CE ESTE.

Va iubesc ♾
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>