April 8, 2022

Cu ce te pot sprijini in calea evolutiei?

De ceva timp, desi am fost ‘avertizata’ ca Venus Dasha ma va propulsa in material si ma va indeparta de spiritualitate, am continuat sa ma adancesc in conexiunea cu .. TOT. My way… cel mai adesea neinteleasa, dar fara a cauta intelegerea.

Sunt intr-un punct in care corpul spune ‘lasa-ma sa ma adaptez’ descarcarilor si initierilor pe care le-ai tot descarcat.

????Ultima a venit via #MasterChoaKokSui prin glasul mesagerului divin pe Pamant (multumesc Dana, multumesc Dorin pentru conectarea cu Creatorul prin #theta) acum prin #pranicHealing.

Am nevoie de putin timp sa restructurez ce este in mine.

????Sloturile pentru intalniri sunt pe pauza saptamana aceasta, mesajul divin este sa initiez programe de #mentoring si vindecare holistica live – #reiki, #theta, #channeling , #ET, #pranicHealing, radiestezie, #astro, nutritie (destul de mult pe reducerea inflamatiilor, ayurveda, uleiuri, #pilates sau body transformation, cristale, mentoring in abundenta – a banilor, proiectelor, iubirii, relatii, feminitate, masculinitate.

???? Sunt disponibila la un email distanta @ [email protected] pentru urgente – da, lucrez la distanta.

???????? Cu rabdare invat sa integrez darurile divine, in special clarsimtirea, clarviziunea si iubirea – ce mi-au fost descarcate de Sus la un nivel mai profund si sunt inca work in progress. Vor fi mereu ????????????

???? Consacrarea incepand de astazi este sa raspund exclusiv in cadru terapeutic la intrebarile de genul ‘ce inseamna asta? Ce vezi la mine?’ – identific mult ego care vrea sa testeze autenticitatea informatiilor.

Absolut TOT ce curge prin mine vine de Sus, nicidecum din campurile mele.

Iar vindecarea vine doar catre cei care CRED fara sa intrebe.

Ne auzim in astral si soon, in 3D-7D.

Va iubesc ♾ de ‘acasa’

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>