August 28, 2022

Cum atingem echilibrul corp-minte-suflet?

theJoyOfEating 👇🏻👇🏻👇🏻

Alimentatia este radarul corpului meu care imi spune ce vibratie eman.

La un pas de a se destrama, corpul meu a spus pas alimentelor false (#gluten, zahar, carne, procesate etc) si echilibrarea alimentatiei mi-a adus sanatate, vitalitate, bucuria sufletului 😍si evolutie intelectuala si spirituala.

Dupa ce medicii m-au trimis acasa nestiind ce sa-mi recomande ca sa ma vindec, am plans, m-am dat cu capul de pereti ai mi-am luat inima-n dinti sa descopar ce si cum e bine pentru mine.
Cateva dintre principii le gasiti mai jos, sper sa va ajute daca sunteti in proces de transformare in aceasta zona:

✔️ ne hranim cu #prana – multa vine din Lumina Solara – asa ca orice aliment ce reproduce acest tip de prana ne va hrani (alimente vii)
✔️ alimentele vii au o vibratie crescuta ce se va propaga in aura noastra si ne va ajuta si la echilibrarea interioara. Echilibrarea alimentatiei este in tandem cu echilibrarea sufletului.

✔️ degeaba mananci 3 legume pe zi, daca alaturi de ele adaugi tigari, alcool, alimente procesate – nu te pacali ca mananci sanatos. Daca 99% din ceea ce ingeri (lichid, solid, gazos) este hrana VIE, atunci poti afirma ca mananci sanatos si benefic pentru corpul tau.

✔️ cand vei ajunge in echilibru cu corpul tau (la mine a durat 5 ani de cand am inceput procesul si am fost extrem de stricta), vei putea alchimiza anumite alimente de vibratie scazuta (de exemplu ciocolata din cand in cand sau o inghetata)

✔️ daca aura ta creste in vibratie, nu vei mai putea consuma alimente cu vibratie scazuta – aceata este RADARUL despre care vorbeam, nu vei mai putea sta in fum de tigara sau in preajma oamenilor care beau alcool. Sau iti va fi greu sa stai in acel camp vibrational dens.

✔️ oricat de mult ai vrea sa echilibrezi alimentatia, procesul este benefic sa fie trepte, deloc fortat – ca sa nu dam socuri corpului&sufletului&mintii 🤯 – in ritm propriu, cu constientizari in tandem. Fiecare ‘neregula’ alimentara are in spate o motivatie emotionala sau a mintii.

Pana una alta, enjoy life, dar cu intentia de a avea un corp sanatos! Fara a avea un corp sanatos, este adesea dificil sa evoluezi.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>