October 18, 2021

Cum definim compatibilitatea in cuplu?

Q&A session

Intrebare: Alex, cum definesti tu compatibilitatea? Cand esti compatibil cu cineva sau incompatibil?

Raspunsul meu: Iubirea neconditionata intr-o relatie este atunci cand nu astepti si nu proiectezi asupra celuilalt nevoile si asteptarile tale.

Iubirea neconditionata este dincolo de atasamentele materiale.

Pentru ca nu suntem noi insine intregiti si completi ca suflete, cautam sa compensam, sa completam ce ne lipseste – si de aceea apar aceste relatii (da, majoritatea) din ‘nevoi’.

Avem impresia ca ne ‘indragostim’ de cineva, insa ne ‘indragostim’ de sufletul nostru pe care acel om il poarta dupa el si ne apartine – sunt legaturi karmice din vieti anterioare in care am dat suflet.

Legat de compatibilitate, aceasta poate sa se manifeste la nivelul fiecarei chakre in parte sau overall.
O sa explic pe limbaj usor de inteles – poate exista, in linii mari, compatibilitate sexuala, mentala, emotionala (pe suflet) sau totala.

Si aici fiecare decidem ce ne dorim sa manifestam. Adica, poti fi compatibil sexual 100%, insa mental 70%, pe suflet 30% – si atunci ai impresia ca iti lipsesc lucruri din relatie. Cumva, daca alegi compatibilitatea pe o anumita directie doar, iti asumi ca nu vei fi implinit in rest.

Pe de alta parte, exista (la fel, voi sintetiza in 3 categorii mari, ele pot fi impartite in subcategorii) tipurile de relatii (le exclud pe cele incompatibile care se simt din start)
1️⃣ karmice – cand sunt legaturi/contracte din alte vieti intre suflete si este necesara echilibrare karmica si recuperare de suflet
2️⃣ twin flame – cand cei 2 merg in tandem pe drum, sunt mai degraba oglinzi decat suflete pereche
3️⃣ suflete pereche – cand sufletele au o misiune comuna divina si totul este in armonie –
Pana si certurile sunt vazute ca motiv de evolutie si intotdeauna ai senzatia ca omul acela e pentru tine, langa tine, nu va pleca no matter what – pentru ca e un yin-yang in tandem perfect in aceasta viata.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>