April 1, 2022

Cum generam schimbarea?

⛔️Let go of your past!

Cauti bucuria, pacea, iubirea? Si habar n-ai cum se simt pentru ca nu le-ai trait niciodata in viata ta, pentru ca ti s-a spus ca nu meriti, pentru ca simti ca nu e bine, nu-ti este permis sau nu se cade?

✨Cauta-ti oameni care sa emane PACEA, BUCURIA si IUBIREA si ramai pe langa ei pana cand reusesti sa reproduci tu insuti/insati sentimentul.

Atentie! ???????? nu sfida omul care-ti genereaza direct sau indirect pacea, iubirea si bucuria, pretuieste-l, iubeste-l, ramai langa el. Nu-l jigni, nu-l minimiza, nu-l invalida – vei avea probabil tendinta de a-l respinge pentru a te reintoarce la durerea cunoscuta.

Fa acest efort pentru tine, pentru binele tau, pentru evolutia ta, pentru omenire, pentru Univers ????

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>