January 6, 2022

Cum ne activam energia Chakrei a 4-a?

✨Daca in SUFLET ❤️‍???? e cald, corpul nu mai resimte frigul. ✨

????Mi s-a revelat astazi imbratisand pe cineva ????, desi in turele de pe munte, de fiecare data cand incep sa resimt frigul crunt, uneori pana la -20 grade sau chiar sub, incep sa directionez energia din inima catre extremitati ca sa ma incalzesc.

????Poate pare ireal pentru multi, dar energia inimii este fantastica si poate genera inertie in intreg corpul, in manifestare, in creatie. Este cel mai puternic camp emis (demonstrat stiintific) muuult mai puternic decat creierul si se extinde sferic in toate directiile.

????Daca vreti sa va activati energia inimii si a iubirii prin meditatie, puteti accesa Resursele Gratuite de pe site sau Spotify (search Alexandra Popescu- meditatia Merkaba SAU meditatia INIMII.
✅ Din feedbackul celor care practica periodic meditatiile, cele doua mentionate mai sus sunt extrem de puternice si life changing. Din propria experienta, meditatiile ce-mi activeaza energia inimii au avut un impact spontan in planul 3D – schimbari spontane ce m-au plasat in echibru SAU manifestari spontane.

Tu practici meditatia? Cat de des? Share your experience.. ca sa propagam vindecarea si sa-i motivam si pe cei din jur.

Va iubesc ♾,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>