April 3, 2022

Cum putem fi Creatori de frumos in haos?

Intr-o lume care abunda in tristete, depresii, durere, boala, razboi, dezamagire … avem un singur reper catre care tindem toti, INTUNECATI sau LUMINATI ????????

???? toti tindem catre LUMINA ????

Asa ca, indiferent de razboaie, boli, dureri …. CUM poti fi creator de frumos in haos, in dezordine, cum poti transforma durerea in bucuria de a trai? Cum poti transforma boala in vindecare?

Schimba perspectiva! Reprogrameaza-ti mintea sa puna intrebari POZITIVE in loc de intrebari care sa te adanceasca in vibratia scazuta.

Let’s be LOVE ???? After all, am venit sa ne bucuram de viata … indiferent de ce se intampla in jurul nostru. Bucuria e in suflet!

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>