February 20, 2022

Cum recunoastem masculinitatea toxica?

masculinitateToxica

????????De cate ori a lovit un barbat cu pumnul peretele in fata ta?

Well… mi s a intamplat de multe ori. Tot de atatea ori nu am inteles.

Pana de curand, cand am inteles ca societatea a creat o falsa impresie despre a fi barbat: ‘trebuie’ sa fii dur, ‘trebuie’ sa nu te plangi, ‘trebuie’ sa te incadrezi unor standarde fizice/sexuale/financiare, ‘trebuie’ sa n-ai emotii, ‘trebuie’ sa fii arogant sau masculul alpha.

Ati fost invatati sa sfidati, sa ramenti in ego, in durerea de a nu fi intelesi, in incapabilitatea de a va simti suficient de barbati, incapacitatea de a fi fericiti cu o femeie si indemnul de a cauta sa va risipiti cu zeci/sute de femei care nici ele nu stiu ce vor, obsesia de a face bani no matter what, dorinta obsesiva de putere in diverse sisteme care mai mult v-au castrat, singuratate, dependente de toate felurile ????????‍♀️.

Ei bine, dragi barbati, sa stiti ca femeile nu au nevoie de aceasta masculinitate toxica acasa ????, ci de un SUFLET. Iar restul, se aranjeaza de la sine in timp ce te UNESTI cu femeia ta (yup, tot ego, dar unul bun).

Si nu te mai frusta daca ea face pana la masina si tu faci sote de legume. Atata timp cat amandoi aveti zambetul pe buze si iubirea-n suflet, CONTINUATI. Inseamna ca e bine ce face fiecare.

???? Crezi ca te pot ajuta in procesul tau? Scrie-mi un mesaj sau email @ [email protected]

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>