June 3, 2022

Cum te simti in viata ta?

becomingNobody cum spunea #RamDass … l-as traduce cu #becomingUnconditionalLove

????????Tema ultimelor terapii si discutii cu cei apropiati a fost ‘nu sunt indeajuns de bun(a)’.
Dupa maratonul ‘esuat’ din weekend am avut senzatia ca nu sunt suficient de buna … alergatoare, cataratoare, antreprenoare, terapeut, fiica/prietena/iubita.

Mi-am luat cateva momente sa analizez ce este in mine si am constientizat ca am creat o manifestare im care am ales sa fiu MY WAY – cataratoare, alergatoare, terapeut etc – insa ECHILIBRAT. Probabil daca m-as dedica unui singur domeniu in plan fizic as putea ‘performa’ in timpi mai buni – adica sa alerg mai rapid, sa catar grad mai mare, sa ‘tratez’ mai multi oameni, sa vand mai multi pantofi.

????Am ales intotdeauna calea de mijloc raportata la aceste ‘performante’ – de ce? ???????? Pentru ca ENERGIA si EMOTIA din spate sunt infinit mai importante decat orice contor din planul 3D. In plus, anduranta mentala, fizica, emotionala dobandita cat am creat acest echilibru, bate la fund orice timp, orice grad, orice numar de clienti.

????????Sooo, dincolo de ‘pot sau nu pot’, ‘sunt sau nu suficicient(a)’ intreaba-te CUM TE SIMTI.

????Si daca bucuria si iubirea sunt omniprezente in TOT ce faci… inseamna ca e OK sa fii NOBODY ????

Tu cum te simti in viata ta? Cu bucurie si iubire sau ba?

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>