June 19, 2022

De ce blocam vindecarea?

De cand au inceput sa se indrepte oamenii catre mine in aceasta rezonanta a spiritualitatii si a ideii de vindecare – dinspre interior spre exterior/corp – si evolutie, am trecut prin momente in care am retrait momente din alte existente in care nu am putut salva de la distrugere anumite civilizatii.

Iar trauma ‘vindecatorului care nu reuseste sa-i ajute pe toti’ m-a tot urmarit.

Am inteles cateva aspecte…

✔️ unii oameni NU vor sa se vindece. Chiar si din cele mai dificile boli (cancer, de exemplu) gasesc un beneficiu – atentia celorlalti sau poate prin asta sunt lasati in pace.

Daca ei insisi nu sunt dispusi sa gaseasca acest beneficiu pe alta cale, nu vor primi vindecarea de Sus (chiar daca vine printr-un terapeut).

✔️unii oameni nu CRED ca se pot vindeca atat de simplu – printr-o simpla cerere Sus.

✔️ uneori oamenii au credinta ca ‘trebuie’ sa treaca o anumita perioada pentru a se vindeca, motiv pentru care exista un delay in materializarea vindecarii fizice/emotionale/psihice

✔️ Cativa dintre cei care cred in energia ce curge prin mine (cu siguranta si prin alti oameni) aleg pur si simplu sa stea in preajma mea cu orice ocazie si primesc default vindecarea de care au nevoie.
In background, eu insami lucrez pe deschiderea acestui canal ce trece prin mine de Sus si purificarea energiei subtile zi de zi.

✔️ unii, aparent, nu primesc in niciun fel constient vindecarea, insa in campurile lor se inmagazineaza energia vindecarii.

La un moment dat, dupa o zi, o saptamana sau luni de zile (cand e pregatit sufletul), informatia se activeaza si acestia au o revelatie, o idee, o intelegere care ii ajuta sa manifeste vindecarea cum au nevoie.

✔️ uneori vindecarea este alta decat ne asteptam sa fie – iar aici este benefic sa avem incredere ca primim de la El ce avem nevoie.

So, aveti Credinta .. in El. Suntem iubiti ♾

Love, A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>