July 16, 2022

Esti liber sa explorezi, dar oare faci asta?

Libertatea si curajul de a explora, de a experimenta in fiecare clipa(DA, atat de des) ceva nou sunt atat de rar intalnite. Iar cand ai curaj, oamenii iti spun ca esti nebun(a) – si tu ce faci? Te opresti pentru ca pierzi Validarea celor din jur ????

Am venit in aceasta existenta TOTI pentru A CREA si a cauta NOUL – pentru a EVOLUA.

Si totusi, in loc sa evoluam in simtire prin experiente, in cunoastere Divina, in suflet si conectare cu Divinul, cautam sa crestem in …
❌ banii din cont
❌ numarul de parteneri, validari/aprecieri din exterior
❌ numarul de carti citite, km alergati, beri baute, vacante seci de 4-5*, party-uri, numar de pantofi/rochii/telefoane/parfumuri etc

Simtirea sta in noi, CUM alegem sa experimentam fiecare moment – fie ca suntem intr-un grup select, fie ca mancam din punga pe o bordura si avem unghiile pline de pamant, fie ca bem un pahar cu apa ???? si ne conectam la energia ei.

Experientele sa le raportam la NOI insine si calitatea emotiei traite in PREZENT, nicidecum la ce este in exterior.

Aceeasi actiune poate sa aduca unuia frustrare si celui de langa el bucurie – diferenta sta in INTENTIA INTERIOARA.

Ce simti ACUM?

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>