October 31, 2022

Esti pregatit sa (te) vezi?

👊🏻Nu trebuie sa stii nimic ca sa iti indeplinesti misiunea. E de ajuns sa fii OM BUN. Restul se aseaza de la sine. Totul vine catre tine fara efort cand EGOul inceteaza sa mai caute raspunsuri fortate.

🕊Tot ce avem nevoie este deja in viata noastra si se manifesta AICI SI ACUM👇🏻.

🤯Regresiile, hipnozele, inregistrarile Akashice, channelingul – sunt cel mai adesea curiozitati ale EGOului care vrea sa STIE ca sa poata CONTROLA.
Toate informatiile ti se arata atunci cand esti pregatit fara vreo procedura anume, doar invatand sa asculti codurile de Lumina care se perinda in jurul tau. Incursiunea in Akasha, regresia se intampla in timp ce mergi boem pe strada cand esti deschis si pregatit sa (te)auzi, (te) vezi.

Fi OM BUN! Atat conteaza.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>