September 10, 2022

Femeia-maestru spiritual.

femeiaLuiDumnezeu

… de fapt, toti suntem ai Lui si liberi, in acelasi timp.
… toti suntem egali si totusi, iluzia spune ca exista ierarhie.

🕊Femeia – maestru, invatator, #guru, #spirituala , iluminata, ascensionata – este un subiect greu de perceput – atat de catre barbati, dar si de catre alte femei.

🤯 Inca exista in vibratia Matricei ca #Guru este doar Barbat, ca femeia este pacatoasa sau murdara, ca prin ea nu poate curge Acel Dumnezeu curat.

👉🏻In cupluri, in terapii, in viata de zi cu zi – femeia sta sub aceasta umbrela. Pentru ca emanatia societatii indusa de mediul eclesiatic spune asta.

⚡️Daca un Guru celebru are dreptul la o relatie, femeia cu orice relatie este vazuta ca fiind pacatoasa si imagine Luciferica.

⚔️Iar daca apare Femeia Guru – aruncam in ea cu ce apucam numai sa o facem sa calce stramb de la atata energie perturbatoare. Si totusi ea isi pastreaza echilibrul.

…Pana cand ne vom trezi din aceasta iluzie si vom realiza ca Femeia atinge si vindeca ce atinge – daca atinge cu iubire, ca femeia da nastere altor spirite inalte daca o face din iubire, femeia stie sa domoleasca ego – daca manifesta iubirea, FEMEIA muta muntii din loc fara sa ii atinga, doar din intentie

🙏🏻Sunt Maestri Femei care ma ajuta in tot ce fac, clipa de clipa. Si m am intrebat adesea de ce m-am intrupat femeie, pana cand am primit intr-o zi raspunsul : femeia este prima suflare a Lui Dumnezeu care a declansat Creatia, Prin EA trece vointa, puterea, iubirea si ajunge la TOT.
Femeia (se) trezeste, (se) ilumineaza, (se) ascensioneaza.

Doar dincolo de SEPARAREA egoului vom intelege Femeia Guru. Caci toti suntem unul, androgini, prin noi toti curge El – daca permitem.

Fiecare dintre noi este un (viitor) Maestru pe Pamant si un embrion in evolutia Universului.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>