Femeia Sacra
- o Cale catre Dumnezeu -

Femeia Sacra – o Cale catre Dumnezeu este un grup dedicat Femeilor Preotese, Initiatoare in Creatie si in Vindecarea Noului Pamant.

 

Ne vedem o data pe luna, online sau live, intr-o intalnire de 2 ore in care discutam si vindecam (karma, stringuri, blocaje ale feminitatii, traume ale feminitatii). Exista un grup suport pe wsapp in care primiti resurse si teme saptamanal. 

In plus, energia grupului este Vindecatoare de fiecare data cand una dintre noi trece printr-un moment mai dificil. Love HEALS este deviza noastra!

Daca vrei sa te alaturi, te rog sa imi trimiti un mesaj prin formularul de mai jos sau sa imi scrii un email la adresa love @ inspiria.ro ❤️

Care este schimbul energetic Pentru programul
femeia sacra?

Daca participi la intalnirile lunare, costul este 77 ron/luna. Daca simti doar sa fii prezenta in grupul suport de pe wsapp, costul este 33 ron/luna.

Daca nu iti permiti sa echilibrezi aceste sume, te rog sa imi scrii pentru a gasi impreuna o metoda de echilibrare confortabila pentru tine ❤️

Daca participi la mai multe dintre webinariile si meditatiile de grup intr-o luna, poti beneficia de un abonament individual care sa fie in echilibru financiar pentru tine. Scrie-mi in sectiunea CONTACT pentru detalii.

IMG_0206

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts