October 15, 2022

Femeia trezita cauta acceptare.

femeiaTrezita

🤯De fiecare data cand ii spui femeii tale ca este nebuna, ca este paranoica sau ii tipi ca nu are sens ce spune, nu stie ce vorbeste sau nu are logica – sa intelegi ca nu faci altceva decat sa o indepartezi de tine. Femeia cauta ✨acceptare✨, in primul rand, pentru ceea ce simte. Daca acceptarea vine la pachet si cu intelegerea a ceea ce simte, este un bonus.

Femeia devine isterica, paranoica, nebuna sau cum vrei tu sa ii spui atunci cand ceea ce SIMTE este respins, judecat, criticat, cand, de fapt, respingi esenta ei feminina pentru ca NU o intelegi si NU o accepti.

Ce va face cand se va simti respinsa? Va iesi din Uniunea cu Barbatul din tine – acest lucru se poate intampla energetic (o vei simti rece) sau poate pleca din relatie sau cu un alt barbat.

So, daca femeia ta isi manifesta esenta feminina, constienta de iubirea pe care simte sa o propage in jur si pleaca de langa tine, nu te mai gandi la celebrul text ‘femeia tine relatia’ preluat din mentalitatea strabunilor care inca pedepseau FEMEIA si o considerau murdara. Intreaba-te ce respingi TU la femei (si femeia ‘ta’).

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>