March 23, 2022

Ghidare prin intermediul astrologiei vedice.

Desi am fugit de a face astrograme, se pare ca de Sus mesajul este sa fiu de folos oamenilor si prin aceasta cunoastere ce mi-a fost revelata la inceputul pandemiei ca si cunoastere din alte vieti.

Sunt 100% in rezonanta cu sistemul Indian si pe alocuri cu cel european, insa nu in totalitate.

???????? pe 16 martie 2022 s-a incheiat ciclul de aproximativ 1 an si jumatate in care ne-am ‘luptat’ cu Virusul – Nodul Sud/Ketu a tranzitat Scorpionul, iar Nodul Nord/Rahu zodia Taur. Aceasta perioada ne-a adus solutii legate de vindecarea Covid-ului, a activat ocultul din noi ce mocnea din vietile trecute (#Ketu in Scropion) si l-a adus in materializare – #Rahu in Taur.
???????? ei bine, switch-ul se simte la nivel mondial, focusul a plecat de la Virus la Razboi – nu de alta, dar Rahu a intrat in Berbec, semn de foc, in conjunctie cu Uranus ce aduce evenimente ‘neprevazute’. Ketu ne ‘forteaza’ – mai ales daca nu vrem sa ne gasim echilibrul interior – a intrat in Balanta.

???? Ei bine, urmeaza un an si jumatate in care ne vom redefini, vom evolua prin energia dictata de acest tranzit.

O poti face constient si ASUMAT sau prin ‘plati karmice’. Esti pregatit sa te trezesti si sa creezi noua realitate cu BUCURIE SI IUBIRE sau inca mocnesti in postura de victima?

Find me @ www.inspiria.ro

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>