November 16, 2022

Ignoranta sau asumare?

leaganulVietii

Luna 4 de Mentoring, aceleasi texte ca la inceput ‘cred ca nu sunt suficient de bun(a) si as vrea sa ma retrag’ si totusi nimeni nu a facut-o, doar ne-am inmultit.

Asa am inceput si asa vom termina – mentoringul, viata, etapele vietii.

Pentru ca, in loc, sa ne ASUMAM, fugim.

🤯‘Nu mai am traume, renunt la terapie’, ‘nu am ce cheltuieli sa reduc, e totul optim’, ‘nu pot sa fac decat 3000 de pasi pe zi din cauza muncii’ … si totusi am aflat ca nu trebuie sa ai traume ca sa mentii o ‘igiena’ energetica oricat de ‘iluminat(a)’ ai fi, ca intotdeauna poti optimiza consumul, ca nu munca e de vina pentru sedentarismul tau si starea de rau si nefericire – ci lipsa de asumare a ceea ce esti si LIPSA unei directii.

Si unii se tot scalda in acest yoyo de care am obosit pana si eu – reiau a N-a oara programe de slabit, renuntare la ego, demoni samd … pentru ca oamenii se leagana in ignoranta, neasumare, lipsa responsabilitatii.

🌈 So, daca tot ne leganam, o facem putin mai constient? Mai asumat? Luam si noi hamurile in brate si ne asumam – ca azi poate avem chef/energie si maine poate nu? Ne asumam ca nu suntem niciodata suficienti si mereu se poate mai bine, dar fara incrancenare?

Just a wake up call… poate ca nu vor mai fi multe, sa profitam, zic.

Cu iubire,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>