Incursiune in
Inregistrarile Akashice

Ne intalnim lunar, ONLINE, timp de aproximativ o ora pentru a intra in Inregistrarile Akashice. Rolul meu este de a crea spatiu pentru grup si de a va ghida pe fiecare cu procedura de intrare in Inregistrari, individual.

Invatam sa ne impamantam, cum sa adresam intrebarile si cum sa identificam daca raspunsurile sunt direct din Inregistrari. Ne conectam cu Istoria Pamantului si civilizatiile Extraterestre din care avem origini.

Poti identifica Misiunea ta in viata, informatii din vietile trecute, scopul unei anumite relatii sau situatii in aceasta viata sub forma de ghidare de la ghizii tai.

Te poti inscrie prin  formularul de contact de mai jos in lista de emailing si vei primi informatiile necesare inainte de fiecare intalnire. In general, acestea au loc in preajma Lunii Noi pentru a folosi energia Noilor inceputuri. 

Care este schimbul energetic Pentru programul Incursiune in inregistrarile akashice?

Daca participi la intalnirile lunare, costul este 77 ron/luna

Daca nu iti permiti sa echilibrezi aceste sume, te rog sa imi scrii pentru a gasi impreuna o metoda de echilibrare confortabila pentru tine ❤️

Daca participi la mai multe dintre webinariile si meditatiile de grup intr-o luna, poti beneficia de un abonament individual care sa fie in echilibru financiar pentru tine. Scrie-mi in sectiunea CONTACT pentru detalii.

IMG_1291

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts