Incursiune in
Inregistrarile Akashice

Ne intalnim lunar, ONLINE, timp de aproximativ o ora pentru a intra in Inregistrarile Akashice. Rolul meu este de a crea spatiu pentru grup si de a va ghida pe fiecare cu procedura de intrare in Inregistrari, individual.

Invatam sa ne impamantam, cum sa adresam intrebarile si cum sa identificam daca raspunsurile sunt direct din Inregistrari. Ne conectam cu Istoria Pamantului si civilizatiile Extraterestre din care avem origini.

Poti identifica Misiunea ta in viata, informatii din vietile trecute, scopul unei anumite relatii sau situatii in aceasta viata sub forma de ghidare de la ghizii tai.

Te poti inscrie prin  formularul de contact de mai jos in lista de emailing si vei primi informatiile necesare inainte de fiecare intalnire. In general, acestea au loc in preajma Lunii Noi pentru a folosi energia Noilor inceputuri. 

Care este schimbul energetic Pentru programul Incursiune in inregistrarile akashice?

Daca participi la intalnirile lunare, costul este 77 ron/luna

Daca nu iti permiti sa echilibrezi aceste sume, te rog sa imi scrii pentru a gasi impreuna o metoda de echilibrare confortabila pentru tine ❤️

Daca participi la mai multe dintre webinariile si meditatiile de grup intr-o luna, poti beneficia de un abonament individual care sa fie in echilibru financiar pentru tine. Scrie-mi in sectiunea CONTACT pentru detalii.

IMG_1291

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592