November 21, 2021

Investim noi, oare, in lucruri care ne alimenteaza dependentele?

Investim in dulciuri, cafea, tigari, haine, masini, mancare procesata, alcool, droguri…..si uitam sa rupem macar o farama din acest ‘buget’ pentru vindecarea sufletului.

Ne plangem ca NU AVEM bani, insa …. dependentele acestea nu iti vor da niciodata senzatia ca ai bani, ci te vor face sa cumperi mai mult si mai mult…si niciodata nu vei avea destul.

Uita-te la banii tai – unde se duc? Lucrurile in care ii investesti iti aduc valore sau bucurie reala?

Pentru ca va spun sincer, bucuriile mele vin din lucrurile gratuite – afinele de pe munte, apa din izvor, sa vad rasaritul dimineata pe munte, sa imi multumeasca un om, sa investesc intr-un tool care ma ajuta sa am mai mult timp pentru mine, sa cumpar o bluza doar pentru ca mi s-a rupt cea veche samd.

So…. tu pe ce dai banii? Si…cata bucurie iti aduc lucrurile pe care dai banii? Bucurie REALA!

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>