February 15, 2022

Iubesti neconditionat sau din nevoi?

‘Nu ma simt suficient de iubit(a) in relatia mea’ ???? – aud adesea de la cei care vin catre mine.

Cautam IUBIREA neconditionata in jurul nostru fara sa stim sa ne iubim pe noi insine, cel mai adesea.

Cautam o cauza exterioara care sa ne mentina starea de victima, sa putem sa ne plangem, sa judecam si sa NU facem noi nimic. Pentru ca va fi intotdeauna mai simplu sa spunem ca cineva nu ne iubeste decat sa sa invatam noi sa transcendem durerile interioare si sa devenim IUBIRE. Va fi intotdeauna mai simplu sa dam vina pe cineva decat sa invatam sa ne iubim pe NOI si sa ii iubim pe ceilalti cum ne iubim pe noi.

Insa nu va fi mai putin dureros. Odata ce transformi durerea in Iubire Neconditionata, poti incepe sa traiesti viata cu bucurie si pace. Poti descoperi viata in plenitudinea ei si te poti bucura de relatia ta (relatiile tale).

Cand te vei iubi pe TINE cu adevarat, nu vei mai avea senzatia ca cineva nu te iubeste, pentru ca totul este oglinda ta.

Iti propun sa faci un pas in spate si sa observi: CUM iubesti? Exista ATASAMENTE sau NEVOI in relatia ta? IUBESTI NECONDITIONAT si pe cine?

???? Crezi ca te pot ajuta in procesul tau? Scrie-mi un mesaj sau email @ [email protected]

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>