September 28, 2022

Mama Pamant reactioneaza la energia noastra.

motherNature

⚡️Pana de curand, oamenilor le era permis sa intervina energetic asupra Gaiei – puteau controla prin diverse mecanisme ploile, vanturile, anotimpurile. In urma abuzului de putere, oamenilor le a fost luat acest drept. Inca se mai practica anumite forme extrem de intruzive asupra energiei Mamei Pamant.

🌱La capatul opus…

….prin compasiune si iubire, Mama Pamant reactioneaza intr-un mod incredibil la energia noastra: opreste ploile pentru noi, opreste vantul, ridica ceata, iti scoate izvoare pure-n cale, aduce soarele cand ai nevoie de Lumina sau Caldura, spiritele Naturii lucreaza in tandem cu tine si-ti dau forta/energie/vitalitate ‘din senin’. Poate pare ciudat pentru multi, insa, daca transmitem iubirea in cea mai pura forma Mamei Pamant fara pic de incrancenare, aceasta va actiona in cel mai optim mod cu putinta pentru binele nostru si indeplinirea Misiunii.

Pana si dragonii sau elementalii, zanele si gnomii vor face echipa cu noi 🧚🏻‍♀️

Noi ‘trebuie’ doar sa avem CREDINTA si sa IUBIM.

… insa pentru multi este prea simplu ca sa aplice sau sa creada.

Love, A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>