December 28, 2021

Mesaje pentru noi toti.

Pregatisem o postare despre Recunostinta, dar am deschis Biblia purtata de strabunicul meu in al doilea Razboi Mondial.

???? Fix marcat pasajul ‘Predarea in slujba lui Dumnezeu’ si continua cu ‘Dragostea sa se arate in toate.’

????Dincolo de faptul ca este mesajul pe care il asteptam pentru Calea mea, este un mesaj pentru noi toti:

???????? indiferent ce job ai, ce rol ai, ce relatii ai, cati bani ai, dedica TOT ceea ce faci Lui. O sa simti cum se schimba vibratia ta, cum situatiile dificile devin facil de rezolvat, cum TOTUL se transforma in IUBIRE ????

???????? TOT ceea ce faci sa aiba intentia IUBIRII – ✨ Love Heals Everything ✨ . Si atunci cand ridici tonul sau intri in conflict.

Zilele trecute am injurat intr-o discutie cu cineva. Si s-a blocat auzindu-ma. I-am explicat ulterior ca e necesar sa mi cobor constient vibratia uneori ca sa pot sa ii fac pe oameni sa ma auda. Si recurg la diverse masti. Intotdeauna constient. Cei din jur au senzatia ca m-am suparat sau enervat, insa intotdeauna in sufletul meu este IUBIRE. Si Totul de descarca de Sus prin mine.

???????? Retineti pentru intotdeauna: cand esti LUMINA pura si IUBIRE neconditionata, NIMENI si NIMIC nu iti poate face rau. Orice tentativa ce contravine cu Legile Universale impotriva ta, se va intoarce ca un boomerang catre cel care a emis si-l va arde. Fiti LUMINA si atat, nimic rau nu ti se poate intampla.

????Astazi, AICI & ACUM … va indemn sa fiti mai multa IUBIRE ????, mai multa RECUNOSTINTA, mai multa COMPASIUNE si sa le amplificati in TOT CEEA CE ESTE.

Va iubesc ♾
A.

“Dragostea sa se arate in toate.”

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>