Moasa Pentru Suflete

In calatoria noastra pe Pamant, avem nevoie de Lumina – pe care o putem accesa noi insine sau prin mediul exterior – Soare, Pamant sau chiar alti oameni care sunt un canal mai larg, mai puternic de Lumina.

Inainte de a pasi in nefiinta, recomand ca fiecare suflet sa aiba un ghid din lumea materiala care sa il calauzeasca pe Noua Cale?

Ce fac, mai exact:

  • sunt alaturi de sufletele care trec in nefiinta (prin lucru energetic la distanta sau langa acestea)
  • eliberez sufletele trecute in nefiinta de corzile si legaturile din planul material pentru a-si putea continua calatoria in Astral si Calea Sufletului
  • Ghidez suflete aflate in pragul mortii catre Lumina

Este important ca trecerea fiecarui om in Lumea de Dincolo sa fie facuta in pace, liniste mentala si emotionala, de aceea recomand cu tarie lucrul cu un terapeut energetic in pragul trecerii in nefiinta. 

Daca simti ca te pot ajuta pe Calea ta, imi poti lasa un mesaj mai jos sau imi poti scrie un email la adresa love @ inspiria.ro .

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592