Nutritie si Pilates

Am inceput calatoria cunoasterii corpului cu mine – ajungand intr-un punct critic cu sanatatea la doar 30 de ani. Prin alimentatie si rutina sportiva am reusit sa ma vindec si sa-mi gasesc echilibrul – corpului, sufletului si al mintii.

Am parcurs cursurile de Tehnician Nutritionist si Pilates acreditate de catre Ministerul Sanatatii pentru a putea ajuta oficial mai departe alti oameni aflati in situatii similare cu cea in care am fost.

Pot sa te ajut cu :

  • plan de nutritie si rutina de miscare/sport si monitorizare zilnica/saptamanala/lunara – in functie de necesitati
  • plan de antrenament pentru un scop anume – fie o competitie (sunt nisata pe alergare – in special montana) sau un anumit obiectiv legat de numarul de pasi, body biulding

Scrie-mi un mesaj cu ce ai nevoie prin formularul de mai jos sau la adresa de email love @ inspiria.ro si voi reveni catre tine cu o propunere adaptata. Costurile vor fi stabilite in functie de necesitatile tale si masurate cu ANSA.

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts