Nutritie sportiva, Pilates si rutina sportiva

Am inceput calatoria cunoasterii corpului cu mine – ajungand intr-un punct critic cu sanatatea la doar 30 de ani. Prin alimentatie si rutina sportiva am reusit sa ma vindec si sa-mi gasesc echilibrul – corpului, sufletului si al mintii.

Am parcurs cursurile de Tehnician Nutritionist si Pilates acreditate de catre Ministerul Sanatatii pentru a putea ajuta oficial mai departe alti oameni aflati in situatii similare cu cea in care am fost.

Am creat un GRUP in care lucram pe transformarea corporala, fiecare in functie de obiectivele personale.

–  ne intalnim 30 minute in fiecare saptamana sa stabilim planul pe saptamana ce urmeaza si sa discutam blocaje in miscare sau rutina sportiva

– lucram pe baza de jurnal zilnic de alimentatie, numar de pasi, rutina sportiva sau orice alta metrica relevanta pentru SCOPUL tau in aceasta calatorie, fie ca vrei sa slabesti, sa te ingrasi, sa ai mai multa anduranta, sa ai masa musculara, sa VINDECI o boala a corpului fizic sau pur si simplu vrei sa incepi sa alergi.

– daca simti sa te alaturi grupului, imi poti trimite un email la adresa love @ inspiria.ro sau prin formularul de mai jos.

Schimbul Energetic este: 222 ron/luna si 111 ron/luna daca faci parte si din alte grupuri de aici.

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts