January 26, 2022

Prin ce lentile privesti viata?

✨ BUCURIE sau DURERE ?✨

Alegi sa iti creezi viata si sa o traiesti din Bucurie sau din Durere?

❤️‍????Ma uit in jur (ma tot uit ????????‍♀️ de ceva timp) si vad ca oamenii vor sa persiste in durere. Efectiv, cand sunt gata sa faca HOP in #bucurie parca isi spun ‘nu, ma duc unde stiu eu mai bine, inapoi in durere.’ ???? And this drives me crazy!

???? Evident, nici pe mine nu m-a invatat nimeni sa traiesc in bucurie, ba chiar mi se spunea ca nu sunt enough, ca sunt vinovata pentru tot, am trait abuzuri, manipulare and so on. Insa a fost un moment in care mi-am asumat CUM vreau sa traiesc.

????Si totul a devenit simplu: vreau sa traiesc in #pace , #bucurie si #iubire neconditionata. Poate pare banal sau complex (dupa caz), insa va asigur ca TOT ce fac (munca, oameni apropiati, hobbyuri, mancare, rutina sportiva etc) se invarte in jurul celor 3 ATRIBUTE. Daca nu bifeaza vreunul dintre cele 3, nu mai fac lucrul respectiv, nu mai stau in preajma omului respectic and so on.

????Practic, imi creez viata DIN BUCURIA de A FI.

Tu creezi din BUCURIE sau din DURERE/tristete/depresie/asteptari/judecata? Care ti-e starea predominanta?

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>