Nutritie integrativa

Back To Life

“Programul Alexandrei e vindecător nu numai pentru că te readuce în aici și acum, ci pentru că îți arată cât de ușor și fun putem trece peste iluzia limitărilor pe care ma bazam. “

Ce facem in acest program?

Sunt aici sa AUD si sa ASCULT ce spune SUFLETUL prin corpul tau.

Poate unii dintre voi se gandesc…”Inca un coach in nutritie si rutina sportiva“…

🌿Back in 2018…am descoperit cateva boli, iar feedbackul nutritionistului a fost “nu stiu ce ai putea sa mai faci fata de ce faci deja“, iar al medicilor “nu cred ca vei putea avea copii“. Asa ca am ajuns singura, acasa, cu coada intre picioare intrebandu-ma incotro.

Au trecut luni, ani … in care am citit orice resursa pe care o gaseam legata de ceea ce experimentam, in care am TESTAT orice tip de “dieta” ca sa inteleg cum imi functioneaza corpul. Insa NIMENI nu mi-a spus atunci: ASCULTA-TI CORPUL sau lucreaza cu cineva care sa te invete sa il asculti. Pentru ca nimeni nu facea asta.

🌿Astazi, sunt aici sa TE AUD si sa TE ASCULT – nu doar sa ma uit pe meniul tau si sa iti spun ca nu ai calculat corect caloriile sau nutrientii, nu doar sa iti spun ca nu ai facut destui pasi daca vrei sa fii sanatos(sanatoasa) sau sa slabesti, ci ca sa AUD ce spune SUFLETUL prin corpul tau.

🌿Daca poti trece prin acest proces singur(a) sau cu alt coach? Evident. Credinta mea este ca avem nevoie de un buddy cu care sa mergem uneori pe drumul nostru. Un partener cu care sa sharuim experienta, trairile, care sa ne traga stanga-dreapta cand avem nevoie – din acea INIMA PURA, si nu din nevoia lui de a obtine ceva de la noi.

In esenta, este vorba despre rezonanta de a parcurge o bucata din drumul vietii impreuna.

Ce primesti in acest program?

 • ne intalnim in fiecare luni, ora 19:30-20:00 sa constientizam – starea de sanatate a corpului, de ce/cand/cum/ce mancam si care este rezultatul.
 • acces la grupul de suport si raspunsuri 24/7
 • feedback saptamanal pe meniu si rutina de miscare
 • propunere saptamanala de rutina de miscare – adaptata obiectivelor tale
 • raspuns in maxim 24 h la orice intrebare pe care o ai legata de procesul tau
 • evaluare saptamanala a evolutiei tale
 • propuneri de solutii nutritionale, sportive & energetice pentru a sustine transformarea corpului – care nu inlocuiesc recomandarile medicale
 • intelegem de unde provin bolile si cum le putem transforma CU BLANDETE
 • intelegem ca mancarea este strans legata de emotii si cum putem corecta anumite comportamente
 • informatii despre cum putem folosi resursele naturii pentru ingrijire si vindecare

Schimbul energetic

Am creat 3 membershipuri pentru acces la acest program. Poti participa la una dintre intalniri gratuit si apoi sa alegi daca ramai alaturi de TRIB sau esti in alta rezonanta.

Schimbul energetic

Am creat 3 membershipuri pentru acces la acest program. Poti participa la una dintre intalniri gratuit si apoi sa alegi daca ramai alaturi de TRIB sau esti in alta rezonanta.
Vezi schimbul energetic

simti nevoia sa lucram individual?

Poti programa un discovery call gratuit pentru a ne cunoaste. In functie de nevoile tale vom alege daca putem merge impreuna pe CALE.

simti nevoia sa lucram individual?

Poti programa un discovery call gratuit pentru a ne cunoaste. In functie de nevoile tale vom alege daca putem merge impreuna pe CALE.
vreau sa ne auzim

schimbul energetic

Iti propun 3 planuri pentru acest program.
Daca totusi simti ca ti s-ar potrivi altceva, te rog sa imi scrii un email la adresa love @ inspiria.ro.

Membership BASICS

acces la grupul de suport
77 ron/luna
 • 👉🏼 acces la grupul suport
 • 👉🏼 raspuns la intrebari pe grup
 • 👉🏼 acces la resurse si informatii sharuite pe grup
 • 👉🏼 inveti prin experienta altora
 • 👉🏼 motivatia de a indeplini rutina personala in tandem cu ceilalti participanti
 • 👉🏼 informatii valoroase despre îngrijire și vindecare folosind ceea ce natura ne ofera

Membership ADVANCED

recomandari saptamanale nutritie si rutina
244 ron/luna
 • 👉🏼 toate optiunile pachetului BASICS
 • 👉🏼 acces la intalnirea saptamanala cu debate targetat pe nevoile grupului
 • 👉🏼 analiza meniu si propuneri de imbunatatire in tandem cu obiectivele tale
 • 👉🏼 propunere de rutina sportiva/de miscare saptamanala in tandem cu obiectivele
 • 👉🏼 analiza emotiilor in tandem cu comportamentul alimentari si de miscare
 • 👉🏼 identificairea convingerilor si traumelor din spatele manifestarilor corpului - boli, comportamente compulsive, alte dezechilibre

Membership INDIVIDUAL

intalniri individuale + acces la grup
600 ron/luna
 • 👉🏼 toate optiunile din pachetul Basics si Advanced
 • 👉🏼 doua intalniri individuale lunare de 30 minute cu analiza individuala si propuneri in functie de obiectivele personale

pareri din trib

Programul de rutina sportivă și nutriție m-a învățat în primul rând să înțeleg relația pe care o am cu mâncarea și intenția cu care mănânc. Am descoperit când mă autosabotez și cum. Am înțeles ce îmi face bine și ce mă încetinește, iar cel mai mare câștig al acestui program este că mănânc conștient și asumat. Un al doilea mare câștig este că m-a readus în corp. Și când zic asta da, mă refer la deconectarea pe care aproape toți o avem. Acel 'lasă că mai merge și așa' până ni se întâmplă ceva și apoi ne mirăm de ce. Programul Alexandrei e vindecător nu numai pentru că te readuce în aici și acum, ci pentru că îți arată cât de ușor și fun putem trece peste iluzia limitărilor pe care me bazam. Îți mulțumesc enorm pentru toata răbdarea ta. Încă mai am multe de integrat. Te iubesc.

Care au fost beneficiile acestui program? Lipsa durerii, a crescut vitalitatea, emotional s-au disipat frici si ganduri care ma consumau (ma macinau), reglarea ciclului menstrual, conectarea cu corpul si ce are nevoie, mobilitatea a crescut dupa yoga, raspunsuri la intrebarea de ce mananc sarat, dulce, fainoase, lipsa balonarii si greata (fff dese la mine inainte), constientizarea a ce mananc prin jurnalul alimentar.

Programul de nutritie al Alexandrei mi-a adus claritate si cunoastere de sine. M-a ajutat sa inteleg in ce momente recurg la ciocolata si ce pot face ca sa imi transform acest obicei dupa ce integrtez rana ascunsa in spatele ciocolatei. E o calatorie profunda catre interior si ma bucur sa am un camarad de drum care ma asteapta ori de cate ori ma poticnesc. Multumesc ca esti aici. Te iubesc

Putem transcede densitatea, doar cand invatam UNIUNEA cu cei din jur, cu TOT CEEA CE ESTE. Orice atitudine ce vine din "EU POT SINGUR(a)" invita la caderea in densitate. ...lucru care este departe de a fi "negativ", ci doar o alegere a Caii.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592