March 10, 2022

Sa fim si sa emanam iubire pentru tot ceea ce este.

✨Let’s spread #LOVE and #healing✨

Vorbind astazi cu o clienta si un colaborator, am constientizat ca cea mai mare trauma a razboiului este emotionala si psihologica.

Mesajul pe care l-am primit mi-a dat o palma sa ma trezesc:’Psihic sunt f daramati, stresati, nu stiu cand se va termina tot si ce va fi in continuare..Asa ca procesul asta de vindecare cu care te ocupi tu e unul de care e f mare nevoie. A avut lumea nevoie de vindecare pana acum.. De acum si mai mult are. ‘

So, asa cum spuneam – sunt gata sa merg pe frontul de lupta, n-as putea apasa vreodata tragaciul catre cineva, dar sunt sigura ca se gaseste un loc in care as putea fi de ajutor.

????????Daca in calea voastra auziti ca este nevoie de ajutor si credeti ca pot fi de folos (in special in zona de terapii alternative) please let me know. Sunt dispusa sa ma deplasez in tara pentru a fi alaturi de adultii si copiii refugiati pentru a ajuta.

Let’s spread the healing, the love si ce o mai fi nevoie #weareone

Love, A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>