September 4, 2022

Starea de prezenta, de conectare cu TOT.

De fiecare data cand ating stanca, simt o stare de prezenta si de conectare cu mine incredibila. Cu mine si cu EL 🕊. La inceput mi-era frica – acea frica ancestrala de Cadere, de desprindere din Uterul Sursei – o senzatie reala pe care multi dintre noi o simtim (apropo de visele cu caderi in gol, adesea provin de aici).

Apoi, cele mai banale lucruri care imi aduc o bucurie incomensurabila…
… transpiratia pe frunte ca ti-ai jupuit pielea degetelor catarand cativa cm in Sus
… mancatul din punga in pamantul ud cu mainile pline de pamant si magneziu, iar vulpea stand la panda sa-ti fure mancarea
… acel ‘nu pot’ care te epuizeaza de orice forma de densitate ramasa in campurile tale care se transforma in Lumina
… acel ‘nu conteaza gradul’ care se estompeaza si disipa cand esti atat de prezent in tine

Este starea de prezenta comparabila cu #samadhi pe care o resimt. Este acel ‘ceva’ pe care l-as lua cu mine pe o insula pustie. Este acel ‘acasa’ care m-a primit cand toti m-au respins si care m-a inteles fara sa fie nevoie sa vorbesc. Este calmul pentru orice si ancora care ma tine aici … pentru ca aici, pe Pamant poti sa-L atingi… e in fiecare atom, lucru, om, pasare, copac, stanca, rau din jurul nostru.

Este in TOT … dar TU poti simti TOTUL?

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>