January 16, 2022

Stim noi oare sa iubim intregul sau alegem sa iubim doar ce ne place?

❓???????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ?????????????????
❓???????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????????/???????????????????????????????????????? ???????? ?????????????????

Parul, ochii ????, buzele ????, picioarele, sanii, talia, zambetul?

????????Ei bine, aud adesea ca femeile/barbatii isi aleg partenerul apreciindu-l pentru 1-2-3 calitati fizice sau … oricate, nici nu conteaza ????????‍♀️.
Apoi, aparent, fac complimente sub forma ‘ador ochii tai’.

✅ Iar eu va intreb: DE CE NU adori TOTUL?

✅ De ce nu iubim un om in plenitudinea lui?

✅ De ce sa nu vedem perfectiunea in TOT CEEA CE ESTE si il segmentam in parti ale corpului care sa ne placa sau ba?

☑️Dragi barbati, stiati ca prin atingerea/mangaierea corpului femeii o puteti scuti de anumite boli? Sau o puteti chiar vindeca?

☑️E valabil si in sens invers.
☑️ Este valabil si pentru tine insuti/insati – adica sa practici automasaj sau vindecarea prin energia proprie.

???? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????????????.

❓De ce sa va conectati doar cu partile care va ‘plac’ si nu cu intregul corp al partenerului/partenerei? Este ca si cand ati trai doar cu parul, doar cu ochii sau doar cu sanii ei.

Insa, mai presus de orice, TU cu tine insati/insuti – iti iubesti fiecare particica a corpului? Este recunoscator(toare) corpului tau ASA CUM ESTE ca te ajuta sa te bucuri, sa iubesti, sa simti in orice moment?

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>