Terapii Individuale Theta Healing

Terapia Theta este o metoda de vindecare alterantiva ce lucreaza cu ajutorul AtoateCreatorului pentru a extrage sau a corecta anumite convingeri limitative, sentimente, emotii, ganduri, entitati, implanturi sau orice alt tip de energie.

Este de ajutor in taieri de stringuri, inchideri de contracte sau juraminte, recuperare de fragmente de suflet sau identificarea sursei anumitor comportamente sau emotii. Metoda nu inlocuieste interventiile din medicina clasica. Terapiile dureaza intre 30 -120 minute in functie de necesitatile fiecaruia dintre voi. Se lucreaza in stare meditativa.

Te poti programa in calendarul de mai jos si, daca ai nevoie de informatii, imi poti scrie in formaularul de contact de la finalul paginii.

Programeaza un Discovery call gratuit

Daca esti prima daca pe site si simti ca 30 de minute ti-ar fi benefice sa ne cunoastem si sa decidem impreuna daca rezonam, poti programa un DISCOVERY CALL de 30 minute gratuit.

 

Te rog, in sectiunea “Detalii” a programarii sa mentionezi ca este Discovery Call.

IMG_4689

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592