🌿 BACK TO LIFE 🌿 

🌿 175 km in 9 zile si aproape 9000 m diferenta de nivel in alergare. Am intarziat cu raspunsurile la emailuri, am fost in lumea mea in mijlocul naturii si muntilor, am invatat sa ma trezesc in fiecare zi cu gandul ca trebuie sa-mi depasesc convingerile (si realitatea) ca am obosit, dar inca mai am de alergat.

Pe scurt, am fost plecata pentru 9 zile in stilul clasic – o parte dintre voi stiti, altii nu – dormit in masina sau cort, mancat orez la primus si multa, multa, multa alergare. Unii i-ar spune cantonament, eu i-as spune reprogramarea creierului.

Aveam nevoie sa ma curat dupa ultimul an – de energii, de programele vechi, de reziduuri, aveam nevoie sa fiu cu mine si cu muntii. Din fericire, am reusit sa nu ma accidentez si sa parcurg aproape tot ce mi-am dorit, iar unele trasee au fost mult peste ce credeam ca pot.

🌿 Ce a iesit din toata povestea aceasta pentru business…

Acum 4 ani stiam ca va trebui (ca ordine divina in viata mea) sa fac cursuri cu oamenii. Asa ca aceste 9 zile in care mi-am pus putin pe pauza Mintea pentru a ma focusa pe corp mi-au fost de ajutor sa structurez acest final de an.

🌿 Ce am de oferit oamenilor si energiei Colective acum:

🌿 Divine Mone Flow #2

🌿 Empowered Transformation:  – cum ne transformam corpul si viata in tandem cu Noul Pamant. Cum devenim mai sanatosi, cum invatam sa FIM in serviciul omenirii si in afara traumei durerii, a bolilor. Cursul va fi online sub forma de inregistrari si il veti putea accesa oricand.

🌿 Sharing Hub: – aici este o poveste frumoasa in spate. Parca abia cu acest membership  am devenit ADULT pe Pamant. Practic, imi ofer disponibilitatea oamenilor ASUMATI sa le fiu suport in procesul lor de – a lansa un site, un program sau webinar sau membership pentru altii, in a scrie o carte, in a OFERI CEVA din prea-plinul lor altora. Ai nevoie doar de VOINTA SI DE ASUMARE. Si pentru ca m-am ingramadit, dar si pentru ca VREAU SA SELECTEZ oamenii care au o rezonanta potrivita mie, am ales sa fiu foarte succinta in explicatii. Cei interesati se pot inscrie pentru a primi detalii sub forma unui voice. Grupul este deja format. In acest moment, imi este foarte greu sa lucrez cu oameni care vin in afara unui grup pe care deja l-am initiat. 

🌿Cu ce m-au ajutat cei 175 km?

🌿 Am nevoie sa inteleg prin mine tot ceea ce fac cu oamenii.

Grupul nutritie este unul dintre grupurile care m-au facut sa continui pe aceasta cale – de a fi suport oamenilor care vin catre mine. Acolo am invatat impreuna cum poti ajunge de la 1 minut de alergare la 11 km alergati fara oprire in doar 6 luni, cum corpul nostru se poate vindeca de ORICE boala – cand intelegem cum am creat-o, cum fiecare aliment spune ceva despre noi. Am invatat ca suntem puternici, am invatat sa ne gasim fiecare motivatia (diferita) de a avea un corp sanatos.

Am invatat IMPREUNA sa ii inspiram pe altii prin ceea ce facem.

Asa ca cei 175 km pe care i-am parcurs au fost pentru ca toti acesti oameni si alti cativa care au crezut in mine, m-au sustinut si … asteapta sa auda ce traznai mai aduce Mintea Alexandrei de pe potecile ratacite, singuratice si pline de insemnatate ale Muntilor. 
Asa ca cei 175 km pe care i-am parcurs au fost pentru ca toti acesti oameni si alti cativa au crezut in mine, m-au sustinut si … asteapta sa auda ce traznai mai aduce Mintea Alexandrei de pe potecile ratacite, singuratice si pline de insemnatate ale Muntilor. 

Iar asta…e o parte atat atat de mica din tot ceea ce suntem ca trib, ca grup, ca oameni si ne-am reintalnit si in aceasta existenta ca sa CONTRIBUIM impreuna, dar individual la TOT CEEA CE ESTE.

Detalii despre grupul de nutritie

Imi este GREU sa cuprind in cuvinte tot ceea ce simt pentru procesul prin care am trecut si trec alaturi de aceste suflete amazing care s-au strans in jurul meu fara sa stie ca cel mai mare castig il am EU de la ele. Imi este imposibil sa descriu in cuvinte maretia FIECARUIA dintre aceste suflete si cat de mult au reusit deja sa contribuie la schimbarea PARADIGMELOR si CONVINGERILOR  umanitatii – doar pentru ca au acceptat … uneori biciul meu, alteori blandetea, alteori cearta, alteori ca “au uitat-o Sfintii pe Alexandra vorbind si nu se mai opreste, iar familia tipa sa ne strangem la masa”.

Cu iubire, prea putina fata de cat meriti, dar atat cat stiu sa iti trimit,

Alexandra.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592