“Suntem iubire. Suntem iubiti.
Iar iubirea vindeca orice.”

Alexandra popescu

credintele mele pentru noul pamant

sunt...

1

comunitati conectate

Comunitatile sunt, pentru mine, baza Noului Pamant. Cu oameni asumati – atat in spiritualitate, cat si in responsabilitatea UMANA fata de TOT. Comunitati in care oamenii se completeaza pentru a CREA – un nou tipar de viata. 

2

Regenerare

Idea de sustenabilitate este outdated, avem nevoie sa actionam in sensul regenerarii: Pamantului, corpului, sanatatii, felului in care traim, sa regeneram credintele si valorile noastre si ale UMANITATII.

3

Iubirea

Da, poate tintesc SUS, dar cred ca aceste comunitati care sunt capabile sa regenereze au un factor comun: iubirea. Oricum ar fi ea, dar fara sa TE iubesti, fara sa iubesti tot ce este in jur, nu poti face acest lucru. Si totusi, IUBIREA este un proces … ne reamintim IMPREUNA IUBIREA.

I'll show you how

FROM 👽
... WITH LOVE

Sunt… Alexandra ❤

Sunt aici ca sa aduc bucurie, sa experimentez cu iubire si pace viata si sa evoluez impreuna cu voi.

Iubesc oamenii, copiii, Muntele & Natura, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare & sport, comunicare).

IMG_6669
IMG-6714

Povestea mea

first stop: pantofica

Pana in 2020, mi-am dedicat atentia exclusiv femeilor prin pantofica.ro, incercand sa le inteleg si sa observ nevoile lor. Am invatat alaturi de ele sa manifest feminitatea si ce inseamna CREATIA.

A fost o calatorie din care am invatat, de fapt, viata pe Pamant printr-un corp de femeie. Am invatat sa accept, sa inteleg si sa ma las inspirata de ENERGIA FEMININA.

Povestea mea

second stop: muntele

In 2016, am avut de ales intre a merge in prima tura pe munte si a participa la concertul din Colectiv, exact in ziua tragediei. Muntele m-a chemat mai puternic atunci, asa ca iata-ma inca printre oameni 🙂 cu credinta puternica a faptului ca Muntele si Dumnezeu m-au salvat.

De atunci, am adunat cateva expeditii de suflet de alpinism si multe mii de km in alergare montana.

Atunci a inceput calatoria mea de a ma cunoaste, a ma vindeca si a intra pe calea misiunii mele pe Pamant – aceea de a fi suport oamenilor sa descopere iubirea, iertarea, vindecarea prin fortele proprii si misiunea personala.

In timpul calatoriei catre mine, accelerata din 2016, am experiementat si cautat toate metodele care sa ma conduca catre vindecare – am inceput cu corpul meu si am ajuns la minte si la suflet.

Cred cu tarie ca oamenii nu sunt bucati de carne, ci un mix ideal de CORP & MINTE & SUFLET.

IMG-0979
IMG-1109

Povestea mea

ce am venit sa fac aici

Lucrez cu grupuri (in special in sesiuni tematice) si individual pentru a ajuta oamenii sa isi descopere ranile si sa le vindece singuri SAU sa evolueze – fiecare abordeaza calatoria proprie in functie de perceptie. Mie imi place sa spun ca am venit sa experimentam impreuna 🙂 si cred mai putin in greseli, traume sau boli. 

Cred ca fiecare dintre noi are nevoie sa-si aminteasca faptul ca este vindecator, nu are nevoie de medici, healeri sau preoti ca sa se vindece, dar evolutia IMPREUNA ne ajuta sa parcurgem mai cu bucurie si facil, “mai evolutiv” viata pe Pamant.

De aceea, rolul meu este sa apas butoane 🙂 si sa fiu suport celor care imi cer.

Pareri din trib

Cand am intalnit-o prima data pe Alexandra, trăiam în propria mea bula, iar lumea din afara o vedeam doar prin prisma tristetii mele interioare. Ea a fost singura persoana care a auzit, a inteles-o si a văzut cu adevărat ceea ce mă conducea. Nu mi-am dat seama ca emotiile si trairile ascunse în interiorul meu au condus la dezechilibre grave. Cu blandete, cu "sabii", cu analogii uimitoare, cu calm si intelegere, Alex m-a scos din bula mea si m-a facut sa traiesc si sa experimentez bucuria de a fi. M-am luptat singur multi ani, dar cu ajutorul și îndrumarea Alexandrei am reușit sa ma trezesc zambind si sa aștept cu drag fiecare zi.

Pentru mine tu si Scoala Sufletului ati fost o mare schimbare. A venit din senin, gasindu-te in miez de noapte pe instagram. Prin impartasirea cunoasterii m-ai adus mai aproape de mine si de divinul din mine. Mi-ai ajutat sa ma deschid, sa ma accept si sa integrez toate aspectele mele. Alaturi de voi mi-am amintit sa fiu, mi-am dat voie sa simt si am pornit o noua calatorie, dar de data aceasta catre interior.Multumesc! Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce este! Te iubesc! Va iubesc!

Este life changing experienta de invatare cu Alex. Treci de la "a face" la "a fi", la a-ti asculta corpul, mintea slefuind cu blandete Ego-ul care preia controlul uneori, la a-ti asculta sufletul si calea lui.O sa gasesti in aceasta calatorie iubirea neconditionata pe care iti spun din experienta ca nu credeai ca exista, la acest nivel si simtire superior. Alex ofera tot, acordandu-se la nevoile tale, tinandu-te de mana la fiecare etapa, moment de down, de reusita, de iesit din zona de confort, de transformare si descoperire a ta, in aceasta matrice perfecta. Am inceput timid sa lucram impreuna cand credinta mea in El, viata si lume era sub 0. Am participat la cursuri scurte, pilates, grupuri suport, apoi la Scoala Sufletului, sedinte de Theta, meditatii din Circle of Light si acum in programul de Mentoring care merge in tandem perfect cu Sintonia de vindecare a sufletului si terapii individuale. Aleg sa continui aceasta calatorie minunata, sa fiu pace, iubire si lumina.Iti multumesc infinit!

Tot incerc sa-mi dau seama cum am putut trai 33 de ani deconectata, pana sa te cunosc 🙂 Totodata stau si ma gandesc cat de mult avem nevoie printre noi, aici, de oameni ca tine, care sa ne indrume, sa ne inspire prin ceea ce sunt si sa ne arate calea spre Lumina.Lucrand cu tine am ajuns sa ma descopar si sa ma transform si cel mai important aport al lucrului energetic prin intermediul tau a fost re-construirea si re-intregirea sufletului si constientizarea adevaratelor nevoi ale acestuia. Dincolo de partea "tehnica" a terapiei Theta, este energia, blandetea si iubirea cu care primesti si accepti langa tine fiecare suflet care iti cere ajutorul si tot ceea ce oferi prin credinta si cunoasterea dobandita, in mod neconditionat.Prin tine am invatat sa iubesc tot ceea ce este in jurul meu, sa ies din separare, alegand sa fiu in uniune cu tot ceea ce este, sa fiu iubire, sa ma iubesc la un nivel mai inalt si sa imi asum darurile divine cu care am fost inzestrata. Totodata am invatat ca cel mai de pret lucru este a trai in pace si armonie si a nu simti rusine ori excludere atunci cand constientizezi ca esti "diferit".

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592