“Suntem iubire. Suntem iubiti.
Iar iubirea vindeca orice.”

Alexandra popescu

From 👽 ...
With Love

Sunt… Alexandra ❤

Sunt aici ca sa aduc bucurie, sa experimentez cu iubire si pace viata si sa ma vindec impreuna cu voi.

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare & sport, comunicare).

Cu ce ma ocup?
Muntele m-a salvat
Povestea mea
Pana in 2020, mi-am dedicat atentia femeilor prin pantofica.ro, incercand sa le inteleg si sa observ nevoile lor. Am invatat alaturi de ele sa manifest feminitatea si ce inseamna CREATIA. In 2016, am ales sa merg in prima mea tura pe munte in locul tragediei din Colectiv. Cumva, am simtit ca Muntele si Dumnezeu m-au salvat. De atunci merg pe munte aproape saptamanal si am adunat cateva expeditii de suflet in Alpi (Matterhorn, Mont Blanc, Aguille de Bionnassay, Jungfrau, Dufourspitze, Monch, Grossglockner) si Armenia (Ararat). Atunci a inceput calatoria mea de a ma cunoaste, a ma vindeca si a intra pe calea misiunii mele pe Pamant – aceea de a ajuta oamenii sa descopere iubirea, iertarea, vindecarea prin fortele proprii si misiunea personala. In timpul calatoriei catre mine, accelerata din 2016, am experiementat si cautat toate metodele care sa ma conduca catre vindecare – am inceput cu corpul meu si am ajuns la minte si la suflet. Cred cu tarie ca oamenii nu sunt bucati de carne, ci un mix ideal de CORP & MINTE & SUFLET.

Cred cu tarie ca oamenii nu sunt bucati de carne, ci un mix ideal de CORP & MINTE & SUFLET.

Lucrez cu grupuri (in special in sesiuni tematice) si individual pentru a ajuta oamenii sa isi descopere ranile si sa le vindece singuri. Cred ca fiecare dintre noi are nevoie sa-si aminteasca faptul ca este vindecator, nu are nevoie de medici, healeri sau preoti ca sa se vindece. Imi doresc ca oamenii sa ajunga sa fie independenti de cineva exterior in procesul lor de vindecare. De aceea, rolul meu este de a identifica ranile si de a va furniza mecanismele de vindecare.

Cateva pareri...

Povestea mea

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts