February 10, 2022

Cum comunicam eficient in relatia cu partenerul?

✨Tu oferi flori? ✨

Nu este o intrebare care sa te certe. Dimpotriva, sa ne ajute pe toti sa ne intelegem si sa ii intelegem pe cei din jur mai bine. Barbati si femei.

???? In ultima perioada am lucrat destul de mult in terapii pe armonizarea relatiei de cuplu. Unul dintre lucrurile pe care le-am identificat este ca femeile isi doresc sa primeasca periodic flori ????
Evident, nu toate probabil.

Insa indemnul meu este ….
???? … pentru femei: comunicati partenerilor vostri ce va doriti, fara sa ii criticati, judecati – pe un ton bland si plin de #iubire. Adesea, barbatii nu inteleg ce ne dorim si nici nu stiu sa intrebe.

????… pentru barbati: intrebati-va partenera ce isi doreste de la voi si comunicati cu ea in ce masura puteti ‘livra’ ceea ce pe ea o face fericita in raport cu un partener.

Nu presupuneti ca celalalt stie, nu va suparati, enervati, nu criticati : INTREBATI si vi se va raspunde. Veti scapa de multe frustrari, furie, durere daca invatati sa iesiti din iluzia voastra doar cu o BANALA intrebare.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>