May 20, 2022

Dependentele in cuplu.

In ultima perioada, in multe dintre call-uri ajung la nevoia celuilalt de a gestiona relatia cu un partener cu dependente (tigati, alcool, droguri, medicamente, mancare)

✅ In primul rand, orice partener vine pe o rezonanta comuna cu a noastra – CARE este rezonanta comuna? Ce oglindeste in mine?

✅ In al doilea rand, orice partener vine sa completeze – asa ca, daca el este in Intuneric, intreaba-te daca nu cumva tu ‘trebuie’ sa fii lumina lui.

✅Daca exista o dependenta comuna (sau nu), atunci rezonanta comuna este dependenta.

Ce facem?

Imbratisam ce am atras si identificam UNDE ‘trebuie’ sa evoluam cu aceasta relatie. Cu cat intelegem mai rapid, cu atat – fie dependenta celuilalt se va diminua sau va disparea (doar daca isi doreste si el), fie va iesi din rezonanta ta.

Nu uita, in toate acestea, sa fii IUBIRE pura. Accepta, intelege, integreaza si iubeste TOT – inclusiv dependentele. Caci Dumnezeu iubeste TOT si pe TOTI.

Love,

A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>